Delta a zdrobit Unirea la debutul lui Lincar pe banca tulcenilor!

Marius ANGHEL 20 Apr. 2013, 16:36 Campionat

Meci parcă de vacanță azi la Tulcea, acolo unde Delta a trecut cu 4-0 de Unirea Slobozia. Oaspeții au venit la Tulcea cu o apărare decimată, ușurând astfel sarcina tulcenilor care au deschis scorul rapid prin fundașul Mișelaricu, acesta reușind astfel primul său gol din acest sezon. A fost 2-0 după un penalty contestat ulterior la conferința de presă de antrenorul oaspeților, Marin Duna, Căju transformând cu o execuție a la Mutu – scărita.

Florea a făcut 3-0 după o centrare a lui Sân, în minutul 45, punând latul în careu. Scorul final a fost stabilit în minutul 79 de tânărul Dragu, un atacant ce devine rapid favoritul tribunelor, un fotbalist de viitor ce nu se teme se tragă din orice poziție.

A fost cu siguranță cel mai ușor meci al Deltei din acest sezon, urmărit din tribune de aproximativ 500 de spectatori care l-au aplaudat la final pe noul antrenor Erik Lincar, acesta reușind un debut perfect.

De remarcat ca, spre deosebire de gazde, oaspetii au beneficiat si de galerie, aproximativ 20 de suporteri fiind prezenti la Tulcea.

După această etapă Delta rămâne pe locul secund, promovabil, cu 35 de puncte, la 3 de liderul Botoșani.

VEZI mai multe POZE de la meci

DELTA TULCEA
UNIREA SLOBOZIA
4-0

Mișelăricu ”3, Câju ”34 – pen, D. Florea ”45, Cl. Dragu ”79

I. Olteanu – V. Crețu, Mișelăricu, Marincău, Mansur – C. Neagu (Cl. Dragu ”46), Ad. Ionescu, N. Crețu, Câju (cpt.)(E. Nanu ”82), Sin (Ursu ”54) – D. Florea
Antrenor: Erik Lincar

Oprea – S. Stan (Negrea ”46), M. Matei, Lorincz, M. Florea (Luca ”72) – C. Roșu, Macare (cpt.), L. Mihai, Ibrian – Jianu, V. Gheorghe (D. Gheorghe ”46)
Antrenor: Marin Dună

Text și foto: Ziarul de Tulcea

Marius ANGHEL 20 Apr. 2013, 16:36 Campionat
Pe aceeași temă