Defensivă ciuruită pentru meciul cu FC Olt!

Mihai Andries 09 Apr. 2013, 20:10 Campionat
Defensivă ciuruită** pentru meciul cu FC Olt!

Trupa pregătită de Valentin Velcea va suferi în continuare de pe urma eșecului de sâmbătă cu brașovenii de la Corona, scor 1-2. În următorul joc, de la Slatina, timișorenii vor trebui să facă improvizații serioase în apărare, acolo de unde vor lipsi trei obișnuiți ai primului unsprezece: Alex Petrovic, Alin Șeroni și Marko Marovic, cu toții suspendați.

Mari bătăi de cap pentru staff-ul lui ACS Poli de pe urma „derby-ului B2″ cu revelația turului, Corona Brașov. Pe lângă pierderea primei poziții, practic, Vali Velcea a rămas fără trei sferturi din defensiva aliniată la startul ultimei etape. Fundașul stânga Marko Marovic și fundașul central Alex Petrovic vor lipsi pentru cumul de „galbene”, în timp ce colegul sârbului din centrul apărării, Alin Șeroni, e suspendat după ce a văzut cartonașul roșu (pentru două galbene) în jocul cu brașovenii. Cei trei sunt titulari de regulă în angrenajul lui ACS Poli și înlocuirea lor pentru jocul de vineri de la Slatina nu va fi o misiune ușoară.

Cu siguranță macedoneanul Sakir Redzepi va reveni astfel în centru defensivei, unde va face pereche probabil cu Eugen Miculescu (doar două apariții în tot sezonul) sau Ovidiu Petre. Însă căpitanul lui ACS Poli a lipsit la ultimul joc, acuzând probleme musculare, și nu a mai evoluat de mult timp ca fundaș. Celelalte două soluții pentru un loc în centrul apărării ar fi debutanții Miodrag Todorov și Cristian Bocșan, dar e greu de crezut că se va miza pe cei doi juniori. Absența lui Marovic, marcator a unui autogol cu Corona, va fi resimțită mai ușor, locul său urmând să fie luat de veteranul Silviu Bălace. Dintre fundași, doar Florin Nohai își păstrează locul în echipă față de runda precedentă.

Partida FC Olt Slatina – ACS Poli Timișoara,  etapa a XXI-a a Ligii a II-a, se dispută vineri, de la ora 17 (Dolcesport 2). În tur bănățenii s-au impus cu 3-1 pe arena „Dan Păltinișanu”.

Articol de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Mihai Andries 09 Apr. 2013, 20:10 Campionat
Pe aceeași temă