Debut fericit

16 Aug. 2009, 17:15 Campionat
Debut fericit

La prima apariție în liga secundă, Tricolorul Breaza a bifat primele trei puncte în liga a II-a, la capătul unui joc în care „stresul” debutului s-a văzut din plin. 

 

Singurul gol al întâlnirii a fost izbutit de către atacantul Andrei Vasilescu (minutul 76), din dreptul punctului cu var, după un fault al lui Coandă, în suprafața de pedeapsă, asupra lui Cursaru.

 

Florin Stăncioiu, antrenorul Tricolorului Breaza a spus, după meci: „Ne așteptam la un meci greu, mai ales că întâlneam satelitul lui Dinamo București, adică un club mare din țara noastră. La pauză le-am spus propriilor jucători că adversarii noștri sunt de bătut și până la urmă am reușit să câștigăm. Vreau să le mulțumesc elevilor mei pentru că au înțeles ce trebuie să facă în acest joc, dar și tuturor oamenilor care au muncit în ultimul timp pentru ca arena Parc, din Breaza, să fie omologată pentru a găzdui meciuri de la nivelul Ligii a II-a”.

Omologul său, Ion Marin, a întors „bezelele” făcute, spunând, după meci: „A fost un debut nefericit pentru Dinamo II în actuala stagiune de campionat. Noi am venit azi cu foarte mulți jucători aflați la vârsta junioratului, dar cred că dacă eram un pic mai atenți puteam pleca cu un punct de aici. Putem da vina și pe suprafața și dimensiunea stadionului din Breaza, fapt care a împiedicat construcția jocului la ambele echipe. Nu în ultimul rând vreau  să-l felicit pe domnul Constantin Anghelache pentru tot ce a făcut la Breaza, dânsul fiind unul dintre cei mai reprezentativi conducători pe care Dinamo ia avut în perioada anilor 1980-1985”.
 

Articol scris de Marian Dima

16 Aug. 2009, 17:15 Campionat
Pe aceeași temă