Daniel Oprița, victorios și arogant după meciul cu ACS Poli: „Ei se bat cu Vâlcea”

Daniel Oprița, victorios și arogant după meciul cu ACS Poli:** „Ei se bat cu Vâlcea

Antrenorul din Valea Domanului și-a felicitat jucătorii după victoria cu 2-0 obținută împotriva timișorenilor, pe care nu s-a ferit să-i „înțepe” ironic.

„Am controlat jocul, ne-au pus probleme doar în prima repriza, la șansele lui Henrique și Keita. Noi nu ne batem cu ei la promovare, ei se bat cu Vâlcea. Noi încercăm să câștigăm fiecare meci, nu putem spune că ne batem. După etapa a șaptea, a opta se face clasamentul. Felicit jucătorii, chiar au fost gladiatori. Nimeni nu poate să spună că nu am câștigat meritat”, a declarat Daniel Oprița.

„Așa ne-am propus, să-i ținem departe de poarta noastră, să nu-i aducem în careu, acolo erau greu de ținut. Băieții au respectat totul, puteam să mai marcăm pe contraatac, dar 2-0 e scorul nostru”, a mai spus Opriția.

„Nici dacă batem la Bihor nu putem vorbi de promovare. Sunt lucruri pe care nu le știți. Băieții se antrenează pe sintetic, si joacă aici, încercăm să-i ducem pe nu știu ce teren, am mers la Lupac, mulțumim domnului primar de acolo. Și mai sunt altele”, a mărturisit antrenorul metaliștilor.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă