Dan Stupar, mai tare ca Bute! L-a făcut KO pe Daniel Stanciu cu un singur pumn

30 Sep. 2011, 21:31 Campionat

Derby-ul Vestului a oferit un spectacol total, atât în teren, chiar dacă nu s-a marcat nici un gol, cât și în tribune, unde suporterii celor două echipe au creat o atmosferă senzațională. Din păcate, incidentele grave au apărut, culmea, între oficialii celor două echipe.

În pauza meciului, a izbucnit o controvensă între Dan Stupar și Daniel Stanciu, antrenorul secund al gazdelor și, respectiv, team managerul oaspeților, care, după câteva replici acide a degenerat în violență fizică. Nemaiavând argumente, arădeanul i-a aplicat o lovitură de pumn timișoreanului, spărgându-i arcada. În urma incidentului, Stanciu a fost transportat la spital pentru îngrijiri, având nevoie de aplicarea de copci pentru închiderea rănii.

„Daniel Stanciu a avut un schimb de replici, la pauză, cu antrenorul secund al UTA-ei, acesta din urmă, ca un bun educator, a decis să-i spargă arcada. Acum, lui Stanciu, i se pun copci la spital. L-a lovit direct. A fost un schimb de replici așa cum se întâlnesc pe toate stadionele de fotbal. În loc să folosească forța minții a folosit forța pumnului. E plecat de acum o jumătate de ora, e lovit urât”, a precizat Gheorghe Chivorchian, președintele bănățenilor.

„Dacă tot se simte în stare Stupar, îi pregătim un meci cu Bute.

A fost o seară în care am jucat prost, n-am primit un penalty și managerul cubului a ajuns în spital”, a concluzionat Chivorchian, la Fanatik Show.

Contractat telefonic, Daniel Stanciu, a refuzat să intre în direct la TV pe motiv că nu poate vorbi.

articol scris de Marius ANGHEL

30 Sep. 2011, 21:31 Campionat
Pe aceeași temă