Dâlbea, la primul hattrick din carieră: „A învins forța și valoarea grupului nostru”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 19:16 Campionat
Dâlbea, la primul hattrick din carieră:**

La prima vedere, Unirea Tărlungeni părea că vine ca mielul la tăiat la Pâncota după problemele interne din ultimele săptămâni, însă a fost exact invers. „Șoimii” au fost jumuliți fără drept de apel, un mare merit în acest sens avându-l căpitanul brașovenilor.

Ajuns la 33 de ani, după destule stagiuni pe scena primului eșalon, la Unirea Alba Iulia, Săgeata Năvodari, Voința Sibiu sau Corona Brașov, Răzvan Dâlbea a devenit cea mai importantă „piesă” din angrenajul Unirii, care și-a pierdut primii doi căpitani în această iarnă, pe Nicolae și Șerban.

„Am trecut și încă trecem prin niște moment grele, dar astăzi, la Pâncota, a învins forța și chiar valoarea grupului nostru. Nu cred că adversarii aveau motive să ne subestimeze, jucau cu echipa de pe locul 4. Sigur, am pierdut câțiva jucători importanți, dar cei care am rămas plus cei doi-trei care au sosit zilele trecute, nu suntem de neglijat, mai ales că avem dorință să demonstrăm că acest club înseamnă mult pentru noi. Sperăm să se rezolve cumva situația noastră, avem încredere în conducerea noastră și în domnul primar care ne-a și însoțit în deplasarea de astăzi. Atât lui, cât și inimoșilor suporteri care ne-au încurajat din tribune le mulțumim din inimă”, a punctat experimentatul mijlocaș defensiv.

„Chiar vorbeam cu colegii mei și le spuneam că trei goluri nu mai reușisem până acum într-un meci oficial. Au mai fost >, dar un hattrick niciodată. Însă, mai mult mă bucur pentru victoria echipei mele într-un moment de cumpănă. O victorie ce ne permite să rămânem în obiectiv, ajungerea în play-off”, a mai mărturisit Dâlbea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 19:16 Campionat
Pe aceeași temă