Dacia vrea revanșa la Lupeni!

27 Feb. 2009, 16:54 Campionat
Dacia vrea revanșa la Lupeni!

Antrenorul Daciei, Iordan Eftimie, este optimist înaintea partidei de sâmbătă de la Lupeni și speră ca echipa sa scoată un rezultat bun în această deplasare. „Fiind prima etapă, și noi și ei ne dorim un început bun. Vom vedea și cum va fi terenul de joc pentru că am înțeles că a cam nins acolo. Am încredere în echipă și sperăm să ne întoarcem neînvinși de acolo. Nu avem probleme medicale. Singurele probleme au fost cele cu Moșteanu care a fost un pic răcit dar acum și-a revenit complet. Adversarii s-au întărit și ei în această iarnă. Noi am mai slăbit un pic lotul plecând niște jucători cu experiență și aducând acești tineri”, spunea Eftimie.

 

Echipa a pelcat spre Lupeni vineri la prînz, după un ultim antrenament la Grupul Școlar, și se va întoarce la Mioveni imediat după meci.

 

Și președintele clubului, Ion Țuțală așteaptă o comportare bună a echipei la Lupeni. „Sper ca băieții să înțeleeagă ce eforturi s-au făcut pentru achitarea datoriilor către ei. Aș vrea să mulțumesc astfel și Consiliului Local pentru sprijin. Vreau ca fotbaliștii să realizeze că obținând 3 puncte la Lupeni, putem sta liniștiți pe finalul campionatului. Am mare încredere în jucătorii vechi, cu experiență dar și în cei noi care au venit” au fost cuvintele președintelui.

 

În tur, la Mioveni, Dacia a pierdut în prima etapă a campionatului cu 2-0 în fața minerilor.

articol scris de Ștefan DOBRE
 

27 Feb. 2009, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă