„Dacă se vrea demisia mea nu e niciun fel de problemă”

01 Oct. 2011, 19:03 Campionat

CS Otopeni continuă seria neagră a rezultatelor, astăzi, în cea de-a șaptea etapă a Ligii a doua, pierzând, 1-2, al doilea meci consecutiv pe teren propriu împotriva rivalilor din județ, FC Snagov. La finalul meciului, antrenorul principal al învinșilor, Tudorel Dumitru, spune că de vină pentru acest rezultat sunt problemele de lot.

„În primul rând sunt probleme de lot, nu am avut bancă de rezervă pentru că Ghiță a venit după accidentare și l-am băgat în teren, Voinea este accidentat, sunt mai mulți accidentați. Nu am putut să facem nicio schimbare, ba mai mult s-a accidentat și juniorul Lupu în primul sfert de oră și a trebuit să venim și acolo cu o improvizație.

Pe lângă problemele de lot, am avut lipsă de atitudine, nu am avut curaj, am luat golul foarte repede. Greșeli individuale nu le pot corecta decât în timp.”, a spus tehnicianul.

Tudorel Dumitru crede că suporterii nu sunt împotriva sa și că dacă se vrea demiterea sa nu va fi nicio problemă. Totuși, antrenorul e încrezător să problemele actuale se pot regla. „Nu știu dacă suporterii mă contestă, eu nu am auzit. Dar dacă se vrea demisia mea nu e niciun fel de problemă. Important e să o scoatem la capăt pentru că e o situație grea. Campionatul e lung, încă odată o spun, nu e nimic jucat, numai că noi nu am reușit să ne câștigăm punctele de pe teren propriu, asta e problema.”

Cât despre soluția de a ieși din criză, antrenorul încă se mai gândește la ea. „Nu știu. Trebuie judecat bine și pe urmă… acum e prea repede să găsesc o soluție. Trebuie cu răbdare analizat și luate decizii.”, a încheiat Tudorel Dumitru.

După etapa a șaptea, CS Otopeni se clasează pe penultima poziție a Seriei I, cu cele cinci puncte acumulate până în acest moment depășind doar pe Callatis Mangalia.

Articol și foto de Marius ANGHEL

01 Oct. 2011, 19:03 Campionat
Pe aceeași temă