„Dacă pierdeam nu știu câtă lume mai avea încredere că putem promova”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 15:53 Campionat

Tehnicianul echipei FC Botoșani consideră că meciul de astăzi cu Delta Tulcea a fost unul foarte important pentru viitorul acestui club. El consideră că în momentul de față, FC Botoșani are șanse reale de promovare în primul eșalon.

„Era un meci foarte important. Am vrut să terminăm turul de campionat cât mai aproape de locul doi, pentru a avea un retur de campionat mai liniștit. Era important pentru ca toată lumea să fie alături de echipă și acum să putem spune hotărât că tragem la promovare. În anii din urmă s-a spus cu jumătate de gură dar anul ăsta chiar se vrea. Miza jocului de astăzi a fost foarte mare pentru că în cazul în care noi pierdeam, nu știu câtă lume mai avea încredere că putem promova. În meciurile cu echipele cu care suntem în luptă directă am arătat că suntem cel puțin la egalitate cu ei. Pentru retur, ne dă speranțe că putem realiza visul ăsta frumos al botoșănenilor”, a spus Cristi Popovici.

Antrenorul botoșănean recunoaște că a avut emoții pe final de joc, ținând cont că echipa sa a pierdut puncte importante la Năvodari și Otopeni, după minutul 80. „Emoții ai în permanență. M-am gândit că dacă la ultimele jocuri din deplasare am pierdut prin minutele 90, 93, poate se echilibrează balanța. De obicei așa se întâmplă în fotbal. Tulcea nu a avut foarte multe ocazii. A fost un joc închis pentru că și ei au aceeași presiune”, a adăugat Cristi Popovici.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 25 Nov. 2012, 15:53 Campionat
Pe aceeași temă