„Dacă Mioveni avea -13 puncte că nu mai era contracandidată!”

14 Sep. 2012, 17:14 Campionat
Tehnicianul lui ACS Poli a aruncat săgeți către adversarul de duminică, amintind de faptul că au fost iertați de 13 puncte penalizare după retrogradarea din Liga I. Valentin Velcea e optimist în obținerea celor trei puncte la Mioveni care vor ajuta echipa în îndeplinirea obiectivului.

„Acest campionat e lung, vom întâlni o contracandidată la accederea în Liga I. Suntem pe drumul cel bun, suntem în creștere, de la zi la zi jucătorii își doresc mai mult, bineînțeles vor apărea și rezultatele. Mioveniul e o echipă retrogradată, cu experiență, cu jucători care pot face diferența. Și noi avem același profil de jucători, fotbalistic nu sunt peste noi. După puncte, ei au deja 13 puncte-15 în plus practic, mi-ar plăcea și mie matematic același lucru. Dar suntem un grup corect, jucăm pe teren, cel mai bun să-și adjudece victoria”, a declarat Velcea.

Cu excepția lui Marovic tot lotul lui ACS Poli este valid, Goge va reintra în formația bănățeană după ce a fost suspendat cu UTA. „Vedem dacă va fi, cum l-ați poreclit, noul Torje sau vechiul Torje… Îmi doresc o exprimare din ce în ce mai bună, să punem în aplicare ceea ce facem la antrenamente. Rămâne de văzut dacă suntem foarte lucizi și limpezi la ora partidei. În contextul celor trei puncte de la Mioveni ne vom clasa în prima parte a clasamentului, vom privi altfel campionatul”, a mai spus antrenorul timișorean.

Prezent la rândul său la conferința dinaintea etapei a III-a, managerul Călin Rosenblum s-a ferit să fie tranșant în privința cazului Mioveni: Asta a fost hotărârea FRF, mergem inainte să ne atingem obiectivul”. În schimb Velcea a adăugat: Dacă avea -13 puncte era clar că nu mai era contracandidată!”.

Petre nu, Israel poate! În căutarea atacantului nr. 4

Deși a continuat pregătirea alături de timișoreni, Ovidiu Petre întârzie să dea un răspuns final. Sper să avem un răspuns complet luni. E și el la o vârstă dacă alege echipa noastră e ultimul drum al carierei, are familia în Timișoara. Dacă are ofertă mai bună alege să plece în străinătate. Jucătorii tineri au onoarea să se antreneze cu Ovidiu Petre”, a explicat Rosenblum.

În schimb nigerianul Emanuel Israel, sosit la începutul săptămânii în probe, ar putea fi ținut la ACS Poli dar deocamdată doar la juniori. Bănățenii căutând un al patrulea atacant după plecarea lui Zăgrean.

Israel are calități, e născut în 95, e un avantaj. Dar nu poate juca la echipa mare acum, există posibilitatea să joace la juniori. Așteptăm, discutăm și cu acel atacant (Mario Mijatovic). Discuțiile de pe fax se pot însă schimba de pe o zi pe alta”, a spus Vali Velcea.

Partida CS Mioveni – ACS Poli, se dispută duminică de la ora 15 și e transmisă în direct de Digisport 2. Gazdele au două puncte după primele două etape, cu unul mai mult decât timișorenii, care au stat însă etapa trecută.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

14 Sep. 2012, 17:14 Campionat
Pe aceeași temă