„Dacă mai am asemenea meciuri o să ajung precum Ravanelli!”

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 15:43 Campionat
„Dacă mai am asemenea meciuri** o să ajung precum Ravanelli!

Iulian Crivac a fost mulțumit la finalul meciului de faptul că echipa sa a reușit să întoarcă scorul în acest meci, dar tehnicianul piteștenilor a recunoscut că a trăit la intensitate maximă acest joc. „A fost un meci care a început foarte bine pentru noi, cam după același scenariu ca și ultimele partide de acasă. Am intrat bine în joc și am deschis scorul prin Ion Marius. Numai că apoi am început să mai comitem niște erori personale și am primit două goluri. În acel moment jocul semăna foarte mult cu cel din partida cu cei de la Corona. Numai că acum am avut o repriză seciundă în care am profitat așa cum se cuvine de avantajul numeric și am reușit să învingem. Eu sunt mulțumit de efortul băieților, dar le repet că este important să eliminăm greșelile personale din jocul nostru pentru că altfel vom avea foarte mari probleme. Muncim o săptămână și este păcat ca la un joc oficial să suferim după asemenea episoade”, a declarat Iulian Crivac.

Și-a consumat energia în timpul meciului

Principalul piteștenilor a făcut și câteva remarci mai mult decât amuzante la finalul partidei. Acesta a precizat că dacă va mai trăi asemenea meciuri o să albească precum Fabrizio Ravanelli, celebrul atacant din fotbalul italian de la jumătatea anilor ’90, cel care avea părul aproape alb și cu toate acestea era unul dintre cei mai de temut atacanți ai celor de la Juventus. „Nu mai vreau să mai am parte de asemenea meciuri. Am reușit noi să revenim în meci, dar nu îmi mai doresc asemenea episoade. O să ajung să albesc precum Ravanelli numai după câteva meciuri. Sper să fim mai atenți de acum înainte și să nu mai repetăm o serie de greșeli care ne costă pe campionat”, a declarat Iulian Crivac.

I-a mulțumit secundului

Iulian Crivac a fost salvat în acest meci și de prestația antrenorului secund. Nu doar vreo decizie venită de la Dulcea a contat ci chiar prezența lui Adi pe teren. Acesta a restabilit egalitatea în minutul 65 și a fost catalizatorul din atacul argeșenilor. „Adrian Dulcea ne-a ajutat foarte mult în acest meci. Intrarea sa pe teren a contat mult și iată cât de important este să ai în lotul echipei noastre jucători cu experiență care chiar să te ajute nu doar să apară la număr. Eu chiar îi mulțumesc antrenorului secund pentru ajutorul pe care ni l-a oferit în acest meci„, a concluzionat Iulian Crivac.

 

Sursa: FC Argeș
 

Mihai Andries 03 Dec. 2012, 15:43 Campionat
Pe aceeași temă