„Dacă discutăm despre fazele de arbitraj ar însemna să le găsesc alibiuri jucătorilor mei”

29 Oct. 2011, 18:13 Campionat

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu s-a arătat dezamăgit la finalul meciului cu FC Argeș, pierdut cu scorul de 2-1. „Principalul” grupării alb-vișinii nu a dorit să comenteze arbitrajul, nemulțumirile acestuia fiind legate de greșelile jucătorilor, deși echipa sa nu a beneficiat de un penalty clar.

„Când faci cadou două goluri, așa cum le-am făcut noi adversarilor, nu știu dacă sunt foarte multe de spus. Aș vrea să-i felicit pe cei de la FC Argeș pentru că, cu o echipă atât de tânără, obțin rezultate. Noi, inclusiv eu, m-am plâns de la începutul campionatului că avem echipă tânără, fără experiență, iată că nu doar astea pot fi scuzele, ci și, de ce să nu recunoaștem, lipsa de valoare a unor jucători. Nu vreau să discut despre arbitraj. Pe alocuri jocul a avut momente bune, dar ele se șterg cu buretele, ceea ce rămâne este rezultatul final. Cred că am reușit să punem probleme adversarilor, în minutul unu am avut ocazie de a marca, să spun așa, nu am reușit”, a declarat Dan Oprescu la finalul meciului.

„Jucătorii care au greșit vor fi sancționați”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu este de părere că lipsa atacantului Dragoș Dragalina și a mijlocașului Viorel Vâlcică a contat, cei doi fiind suspendați. Mai mult decât atât, „principalul” a precizat că jucătorii responsabili pentru primirea primului gol vor fi sancționați.

„S-a văzut că lipsa celor doi jucători în angrenajul echipei a contat. Cei care au intrat, n-au reușit să se ridice la nivelul celorlalți. Dacă facem în continuare asemenea cadouri va fi foarte greu să ieșim din zona retrogradării. Și la Târgoviște am practicat un joc bun, am pierdut în minutul 94, iar atunci am spus, nemeritat. Nu, vă spun eu, meritat! Greșelile personale fac diferența la acest nivel. Jucătorii care au greșit vor fi sancționați. Dacă discutăm despre fazele de arbitraj ar însemna să le găsesc alibiuri jucătorilor mei și nu cred că este cazul. Când te dai cap în cap, în minutul doi portarul cu fundașul și dai mingea adversarului să dea gol, ar fi culmea să mai vorbim despre arbitraj, deși ar fi circumstanțe”, a mai precizat Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

29 Oct. 2011, 18:13 Campionat
Pe aceeași temă