Cuedan: „O mare șansă să ne îndepărtăm de ultimele locuri”

Mihai Andries 28 Nov. 2014, 12:19 Campionat
Cuedan:**

Cu cele 8 puncte acumulate în 13 meciuri, Șoimii Pîncota stă ca pe ghimpi în seria de Vest a ligii secunde. Până la vacanța de iarnă, „alb-negrii” mai pot drege busuiocul cu două rezultate poztive în compania echipelor situate pe următoarele locuri din clasament.

Sâmbătă, în Podgorie, sosește Olimpia Satu Mare, echipă pe care: „Trebuie s-o învingem cu orice preț. A sosit vremea să obținem al doilea succes în campionat și să ne îndepărtăm de ultimele două locuri. A început să ne intereseze și ce fac adversarele noastre, iar atâta timp cât etapa asta Bihorul joacă la Mioveni și Caransebeșul acasă cu Poli, ne gândim că avem prilejul să punem puncte importante între noi și ei”, a explicat antrenorul „șoimilor”, Dan Cuedan.

Acesta susține că elevii săi au moral bun după ultimele rezultate, dar are și un argument tehnic pentru o mult așteptată victorie. „Nu primim gol de 180 de minute, ceea ce ne dă o anumită siguranță din acest punct de vedere. E adevărat că nici nu am marcat, însă am lucrat la acest aspect în ultima vreme și am încredere că vom desface apărările adverse, începând neapărat cu cea a Olimpiei Satu Mare”, a mai punctat Cuedan.

Probabil, tehnicianul Pîncotei își va plia strategia de joc și în funcție de adversarul de sâmbătă, pe care îl consider schimbat în bine după revenirea lui Tiberiu Csik pe bancă. „Este evident că el controlează cel mai bine lotul, mai ales că cu o parte dintre jucători lucrează de mult timp, promovând cu ei din Liga a 3-a. În plus, ca și tehnician al noului val, Csik pune mare preț pe organizarea jocului, iar rezultatele s-au văzut rapid. Apoi, Olimpia se poate baza pe câțiva fotbaliști care pot face oricând diferența și aici mă refer la Bujor, Laso, Apostu sau Boștină. Acesta din urmă a și marcat etapa trecută, trebuie să fim atenți”, mai consideră „principalul” pîncotanilor.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 28 Nov. 2014, 12:19 Campionat
Pe aceeași temă