Cuedan: „Nu e la îndemâna oricui să domine Poli, iar noi am pus presiune constantă. Diferențele între noi sunt, totuși, mari”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 13:19 Campionat
Cuedan:**

Pâncota nu a scăpat de ce i-a fost frică, respectiv de o mobilizare exemplară a timișorenilor și de erorile personale ce aveau să facă diferența pe tabelă. O minge pierdută ușor la mijlocul terenului a dus la golul de trei puncte al lui Henrique și prima înfrângere acasă în Liga a 2-a pentru „șoimi”, 0-1 cu ACS Poli.

Dan Cuedan a recunoscut, oarecum, superioritatea adversarului cu mențiunea că a considerat că remiza era la îndemâna elevilor săi. „Vreau să îmi felicit băieții pentru determinarea arătată. Am știut că datele problemei sunt diferite față de meciul de Cupă, dar și că întâlnim cea mai în formă echipă. Am început bine jocul, dovadă că ei au și făcut o primă schimbare. Nu am fructificat acel început bun de joc, după care am pierdut o minge la mijlocul terenului și ei au marcat. Una peste alta, am reușit să ținem piept cu brio Timișoarei, dar am fost prea puțin lucizi în fața porții ca să materializăm măcar o ocazie. Am felicitat jucătorii, le-am spus și la pauză să aibă încredere, au dat totul din ei. Nu e la îndemâna oricui să domine Poli, iar noi am pus presiune constantă. Ei au fost periculoși prin calitatea jucătorilor și niște atacanți care știu să țină de minge, ca Popovici și Bărbuț. Diferențele între noi sunt, totuși, mari”, a explicat antrenorul „șoimilor”.

Tehnicianul pâncotanilor a explicat și ținerea pe bancă a experimentatului Dumitru Mitu, cel care evoluase bine în precedentele partide pe teren propriu. „Pe Mitu nu îl avantaja terenul și am optat pentru jucători mai rapizi. A fost un meci de angajament, am încercat să speculăm în special fazele fixe. Apoi, Alin Mihai trebuie sprijinit la redublări, am încercat cu jucători rapizi în bandă, am vrut să ne desfacem astfel adversarul și eu zic că am arătat destul de bine cel puțin în prima jumătate de oră. În final am încercat cu doi atacanți, dar am avut un adversar foarte bun în față”, a adăugat Cuedan.

„Șoimii” au terminat cu doi fotbaliști originari din orașul din Podgorie, Bulzan și Pantea. „E o mândrie pentru noi, nu prea sunt multe localități de 6-7000 de locuitori care se bazează pe jucători autohtoni în Liga a II-a”, a comentat Cuedan.

În fine, acesta a admis faptul că echipa sa va evolua în play-out la primăvară. „Am luat patru puncte din cinci, atât a fost obiectivul minim al nostru din cele trei meciuri pe teren propriu. Acum ne așteaptă două deplasări infernale la Mioveni și Vâlcea, de unde ar trebui să venim cu punct sau puncte pentru a mai pune o cărămidă la îndeplinirea obiectivului stagional. Oricum, după rezultatele de astăzi (n.a. sâmbătă) se știe cine va juca play-off și play-out, iar noi vom fi în play-out”, a încheiat tehnicianul „alb-negrilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă