Cuedan explică eșecul de la Satu Mare: „Olimpia și-a schimbat fața, însă a profitat și de faptul că noi ne-am pierdut concentrarea”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2014, 18:14 Campionat
Cuedan explică eșecul de la Satu Mare:**

Deși după primele 45 de minute luase avantaj pe tabelă după golul lui Sălăjan, Șoimii Pâncota s-a întors cu mâna goală de la Satu Mare, pierzând în final cu 1-3. Contestați dur de suporteri, jucătorii echipei gazdă au interpretat o altă partitură în partea secundă și au întors soarta meciului.

„Sunt destul de supărat, fiindcă am făcut o primă repriză bună și se părea că vom obține un rezultat bun. Am stat bine în teren, am ținut și de minge, am mai avut și alte atacuri pe lângă reușita lui Sălăjan, dar meciul s-a întors după pauză. Probabil, fiindcă au fost certați de spectatori, fotbaliștii echipei gazdă  au fost mult mai motivați, mult mai deciși. Olimpia și-a schimbat fața, însă a profitat și de faptul că noi ne-am pierdut concentrarea. Am luat două goluri copilărești, unul fiind – practic – un autogol al lui Monac, iar celălalt s-a născut dintr-un penalty făcut de Staicu după ce a atins mingea cu mâna. În fine, golul trei a fost o execuție frumoasă, din foarfecă și asta a fost totul”, a comentat Dan Cuedan pentru Sport Arad.

Acesta a amestecat din nou „cărțile”, în sensul că optat pentru fotbaliști proaspeți, dornici de afirmare. „Ugocian, Vițu și Monac au fost în premieră titular în acest sezon și, per ansamblu, sunt mulțumit de evoluția lor. În momentul în care am alcătuit lotul de jucători, le-am spus tuturor că vor avea mai repede sau mai târziu șansa să joace, având toată încrederea mea. La fel se va întâmpla și de acum înainte, iar momentul trebuie gestionat cât mai bine. Urmează o săptămână cu două jocuri oficiale, între care unul ar putea dura 120 de minute, așa că trebuie să optăm mereu pentru jucătorii care stau mai bine din punct de vedere fizic. Sper să găsim formulă bună pentru ambele partide de pe teren propriu, la fel de importante pentru noi”, a spus, pentru aceeași sursă, tehnicianul despre disputele cu Pandurii Târgu Jiu, în Cupa României și FC Olt, în campionat.

Irimia: „Am aliniat un 11 cu mai puțină experiență”

La conferința de presă de la finalul meciului de la Satu Mare a vorbit despre jocul echipei Șoimii portarul Cristian Irimia, fost jucător al Olimpiei în urmă cu zece ani, acum și antrenor secund la arădeni. „Revin cu plăcere la Satu Mare, sunt niște oameni deosebiți aici. În ceea ce privește jocul, vreau să vă spun că am aliniat un 11 cu mai puțină experiență. Acest lucru s-a văzut, cel puțin în repriza a doua, când primele două goluri le-am primit din cauza lipsei de experiență”, a declarat Irimia.

Marius ANGHEL 20 Sep. 2014, 18:14 Campionat
Pe aceeași temă