„Cu atitudine și determinare, vom câștiga”. Ionuț Năstăsie are încredere că FC Argeș se întoarce cu toate punctele din Bihor

Marius ANGHEL 09 Mar. 2018, 14:52 Campionat

Mijlocașul echipei FC Argeș, Ionuț Năstăsie, nu concepe decât victoria în deplasarea de la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea. Meciul ce contează pentru etapa a 24-a a Ligii 2 e programat să înceapă sâmbătă, de la ora 11:00. Fotbalistul lui Emil Săndoi este convins că piteștenii nu vor avea o misiune ușoară, având în vedere situația adversarului.

Playmaker-ul echipei din Trivale le cere colegilor să evolueze cu aceeași ambiție și determinare precum în meciul de acum două săptămâni cu Știința Miroslava pentru a avea șanse de câștig.

„Va fi un joc greu. Ne așteaptă o deplasare lungă, o deplasare destul de grea. Dacă noi vom avea aceeași atitudine ca la meciul de la Miroslava, sunt sigur că vom învinge. Dacă vom fi uniți și motivați ne vom întoarce cu cele trei puncte de care avem mare nevoie. Apoi urmează meciurile de acasă pe care trebuie să le câștigăm neapărat. Noi am fi vrut să jucăm și săptămâna trecută, însă timpul nu ne-a lăsat. Cred că eram pe o pantă ascendentă. Dacă nu s-a putut, vom continua de acum încolo să jucăm. Trebuie să o facem bine și să realizăm ce ne-am propus”, a spus Năstăsie înaintea partidei cu Luceafărul Oradea.  

Înaintea meciului direct, Luceafărul se află pe locul 13, cu 24 de puncte, iar FC Argeș e pe locul 6, cu 37 de puncte.

Articol scris de Marius DUINEA

 

Marius ANGHEL 09 Mar. 2018, 14:52 Campionat
Pe aceeași temă