CSU Craiova a debutat în Liga a II-a cu un egal! 10 mii de olteni au fost în tribune

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:06 Campionat

 Gloria Bistrița a debutat aseară în noul sezon al Ligii a II-a, pe terenul echipei CS Universitatea Craiova.

Bistrițenii au început mai bine meciul și au reușit să-și creeze câteva ocazii de a înscrie. Antonache ratează prima mare șansă de a deschide scorul, când scapă singur, în unghi, cu Brac, dar portarul Craiovei scoate cu piciorul. Curtuiuș caută și el golul, dar trage alături, din afara careului (15). Gazdele echilibrează partida și se apropie de poarta lui Albuț, reușind să deschidă scorul în minutul 25, când Dragicevic reia cu capul dintre fundașii centrali ai Gloriei, după o centrare de pe stânga (1-0). Până la pauză, Gloria presează și caută egalarea. Jocul bun de pase al bistrițenilor se oprește însă la marginea careului mare și apărarea oltenilor pare de netrecut.

Gloria începe în forță repriza secundă și continuă să domine. Budăcan apare foarte bine în fața porții, dar trage tare, peste bară (47). Două minute mai târziu, același Budăcan egalează, cu un șut la colțul lung, de pe dreapta, din interiorul careului (1-1).

După egalare, Gloria dă semne că se retrage și oltenii domină repriza secundă. Apărarea Bistriței e însă mult mai exactă și Albuț nu are mari emoții până în minutul 80. Gazdele ratează însă două ocazii imense de a marca pe final. Dragicevic scapă singur în careu, dar Dan Matei intervine perfect din spate (80). Același Dan Matei îi suflă mingea lui Voinea, din 5 metri (83) și își mai salvează o dată echipa. Craiova putea da lovitura în prelungiri, dar Voinea nu poate finaliza din 6 metri iar Voinea trage slab, din unghi.

Se termină CSU Craiova – Gloria Bistrița 1-1, un rezultat echitabil, după un meci destul de spectaculos.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
GLORIA BISTRIȚA
1-1

Dragicevic ”26 / Budăcan ”49

Brac – Cârjă, Fl. Pătrașcu, Ljubinkovic, I. Stanciu – Ad. Ionescu (cpt.), Dragalina, Oprița (Precup ”62), Dragu (Cr. Ganea ”69), Sin – Dragicevic (A. Voinea ”83)
Antrenor: Erik Lincar

Albuț (cpt.) – Tîrcă, Hlincă (Fizeșan ”65), D. Matei, Polgar (D. Sânmărtean ”83) – Budăcan, Feher (M. Stancu ”46), Mărginean, M. Chițu – Antonache, Curtuiuș
Antrenor: Cristian Coroian

Sursa: Sportul bistrițean
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 13:06 Campionat
Pe aceeași temă