CSM și Mioveni nu au riscat nimic: egal pentru Timișoara

Adrian MUJEA, Mihai Andries 07 Sep. 2014, 14:42 Campionat

Cu așezări identice, 4-3-3, CSM Rm.Vâlcea și CS Mioveni au remizat ieri în Zăvoi, scor 0-0, un rezultat care nu ajută pe niciuna dintre cele două echipe. Aflat în tribuna din Zăvoi, pentru a urmări CSM-ul, antrenorul Timișoarei, Dan Alexa a fost singurul bucuros de acest rezultat.

Vâlcea și Mioveniul au fost două echipe temătoare și s-au anihilat reciproc, oferind fotbal de calitate doar în ultimul sfert de oră al disputei. CSM a controlat debutul jocului, în care și-a trecut în cont și o șansă bună, prin Coman. Treptat, argeșenii au echilibrat jocul, iar finalul reprizei le aduce prima ocazie, când centrarea lui Edi Stoica în fața porții nu este ajunsă de Mazilu.

Și partea secundă a continuat la fel de anost, cu ambele echipe preocupate în primul rând să nu primească gol. Abia ultimul sfert de oră a fost animat, când s-a jucat pe contre. Nkongue a avut o șansă bună în miutul 79, dar camerunezul a reluat slab din poziție ideală și Croitoru a reținut pe linia porții. Peste doar un minut, Ayza a scăpat pe stânga, a șutat în fața porții vâlcene, dar Năstăsie nu a ajuns la minge. Tot Mioveniul a mai avut o șansă mare, în minutul 87, când, după un corner, Năstăsie a reluat din 6 metri, dar portarul D.Popescu a salvat.

În prelungiri, Adi Popa a fost apoape de gol, dar șutul său, care se îndrepta spre vinclu, a fost deviat în corner de un fundaș argeșean. Astfel, Vâlcea și Mioveni rămân fără victorie după două etape și se îndepărtează de liderii Timișoara și Reșița.

CSM RM. VÂLCEA 0-0 CS MIOVENI

CSM: D. Popescu – Samson, Deaconescu, Cucui, Briceag (Al. Ionescu 64) – Vl. Munteanu, I. Stoica, Câju (Ad. Popa 46) – Nkongue, Coman, Codin (Neagu 72). Antrenor: Erik Lincar.
Mioveni: Croitoru – Negoiță, Calvin, I.Rada, E.Stoica – Răuță, Dragalina (Galan 78), Biceanu (Mîrzeanu 60) – Mazilu, C. Năstăsie (Cl.Bălan 90), Ayza. Antrenor: Claudiu Niculescu
Arbitri: Paul Unimatan (Zalău) – Ferencz Tunyogi (Zalău), Călin Cimponeriu (Lugoj)
Spectatori: 1000

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 07 Sep. 2014, 14:42 Campionat
Pe aceeași temă