CSM a trecut lejer de Luceafărul. Jerry Gane după ce a stat pentru prima dată fără emoții pe final: „Echipa a jucat foarte bine, merită toate felicitările” | VIDEO

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Oct. 2016, 12:00 Campionat
CSM a trecut lejer de Luceafărul.** Jerry Gane după ce a stat pentru prima dată fără emoții pe final:

După victoria clară cu Luceafărul Oradea, scor 3-0, în confruntarea de sâmbătă, de pe teren propriu, din cadrul etapei a 13-a a Ligii 2, tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, a avut toate motivele să fie mulțumit de elevii săi.

„O victorie meritată și muncită. Echipa a jucat foarte bine, a venit și un rezultat bun, ne interesau cele trei puncte, pe un teren foarte greu. Am început bine jocul, cu presiune bună, presing, am marcat și din acțiune și din fază fixă, am mai avut ocazii, am avut prima repriză la discreție. În partea secundă, Luceafărul a riscat mai mult, am suferit puțin pe faza ofensivă, dar ne-am concentrat bine după minutul 60. A venit și golul trei și s-a închis definitiv meciul. Păcat că nu am putut să folosesc câțiva jucători importanți, dar cei care au jucat merită toate felicitările”, a spus Jerry Gane după jocul cu Luceafărul.

Tehnicianul vâlcenilor a remarcat golurile lui Mihai Dina, care a fost decisiv și în absența lui Florin Costea. „Dina a făcut un joc foarte bun, s-a zbătut mult, e un marcator. Sunt mulțumit. Dina, Costea, Cristea, Stana, Munteanu sunt jucători exponențiali, care dau tonul. Pe poziția lor trebuie să facă diferența”.

CSM s-a impus sâmbătă, în Zăvoi, scor 3-0, în disputa cu Luceafărul Oradea, după golurile lui Grigore Ceapă (minutul 24) și Mihai Dina (minutele 27 și 83).  Cu două goluri și o pasă decisivă pentru Ceapă, Mihai Dina a fost cel mai bun jucător de pe teren. Vâlcenii au făcut unul din cele mai bune meciuri ale sezonului și au mai avut și o bară, prin Cristian Munteanu în minutul 74. Orădenii au avut și ei în Zăvoi două ocazii mari, prin Roșu în minutul 12 și Arnăutu în minutul 66.

CSM RÂMNICU VÂLCEA – LUCEAFĂ‚RUL ORADEA    3-0 (2-0)
Ceapă 24′,  M. Dina 27′, 83′

Căbuz – Samson, Ct. Pîrvulescu (cpt.), Cr. Munteanu, Bușu – Piscanu (Târș 88′), C. Cristea – Ceapă (I. Marian 78′), Bg. Geantă (Neag 85′), Drăghici – M. Dina
Rezerve neutilizate: Muțiu – Fl. Pîrvu, Ov. Mihai, D. Dumitrașcu
Antrenor: Ionel Gane

Ed. Pap – Bâlea, Nogo (Păcurar 38′), Hlinca, I. Ban (Balla 66′), Moga –  C-tin. Roșu (cpt.), Țegle, Feher (Bedea 52′), Zs. Lukacs – Arnăutu
Rezerve neutilizate: Goia – Fl. Drăgan, Al. Sorian, D. Costea
Antrenor: Erik Lincar

Stadion: Municipal (Râmnicu Vâlcea); Spectatori: 200; Arbitru: Dorin Petru Voina (Reșița); Asistenți: Bogdan Ioan Dragoș și Constantin Mihai Cantemir (ambii din Făgăraș).

Articol scris de Adi Georgescu
Video: TV Vâlcea 1

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Oct. 2016, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă