Csikszereda e la podea după eșecul cu UTA. Suciu speră ca jucătorii săi să-și revină la Călărași: „Trebuie să ne ridicăm în picioare și să demonstrăm că putem face mai mult”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2020, 16:04 Campionat
Csikszereda e la podea după eșecul cu UTA.** Suciu speră ca jucătorii săi să-și revină la Călărași:

Pusă la colț de UTA, liderul Ligii 2, care luni a trecut cu 6-0 la Miercurea Ciuc și i-a produs echipei antrenate de Valentin Suciu prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon, FK Csikszereda va încerca să-și repare imaginea în al doilea joc oficial programat în 2020. Sâmbătă, de la ora 11:00, ciucanii vor juca la Călărași, cu Dunărea, o echipă care vine și ea după o înfrângere, 0-2 cu Petrolul.

Csikszereda își punea mari speranțe încă de la primul meci oficial din acest an, a dezamăgit cu UTA și are doar un punct în fața ultimele două echipe care sunt pe pozițiile retrogradabile, Concordia Chiajna și CSM Reșița. Ciucanii vor întâlni la Călărași o Dunărea care are doar cinci puncte în plus față de ei, astfel că miza pentru a obține o victorie este foarte mare pentru ambele formații.

Valentin Suciu: „UTA ne-a trimis echipa la podea cu acel duș rece, dar trebuie să ne ridicăm”

Valentin Suciu a condus vineri dimineață, pe terenul cu gazon sintetic de lângă Sala Sporturilor „Zsolt Eross”, ultimul antrenament înainte de jocul cu Dunărea, iar apoi echipa a plecat spre Călărași.

„UTA ne-a trimis echipa la podea cu acel duș rece, dar trebuie să ne ridicăm în picioare și să demonstrăm că putem face mai mult. Vrem să jucăm un fotbal bun, de calitate, la Călărași. Scopul nostru nu s-a schimbat. Vrem să câștigăm și vom merge acolo pentru cele trei puncte. Nu avem niciun jucător suspendat, dar Eder și Hamed nu s-au recuperat pe deplin după accidentările suferite, iar prezența lui Casiadi în lot este incertă”, a spus Suciu, potrivit fkcsikszereda.ro, înaintea jocului cu Dunărea Călărași.

În acest moment, înainte de desfășurarea etapei a 23-a, Dunărea Călărași ocupă locul 12, cu 27 de puncte, în timp ce FK Csikszereda se află pe poziția a 15-a, ultima care asigură menținerea în Liga 2, cu 22 de puncte.

În partida tur dintre cele două echipe, FK Csikszereda și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Radu Crișan (25), pentru oaspeți, respectiv Szilard Veres (28), pentru gazde.

Meciul dintre Dunărea Călărași și FK Csikszereda va putea fi urmărit live, în timpul desfășurării lui, pe canalul de Youtube al clubului din Miercurea Ciuc.

Foto: Pál Zoltán / FK Csikszereda

Marius ANGHEL 28 Feb. 2020, 16:04 Campionat
Pe aceeași temă