Csik: „Suntem dezamăgiți. A fost un rezultat injust”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 15:05 Campionat
Csik:**

Olimpia Satu Mare a scăpat printre degete calificarea la play-off după ce în ultima etapă a returului a pierdut pe teren propriu poate cel mai important meci al sezonului. Gloria Bistrița a învins-o la limită, scor 1-0, deși gazdele ar fi avut nevoie și de un egal pentru a termina campionatul pe locul 6, ultimul ce asigura prezența pentru bătălia pentru promovare.

La finalul meciului de ieri, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, a afirmat că este dezamăgit și că rezultatul este injust în urma jocului prestat de cele doup echipe.

„Suntem dezamăgiți. Ne-am așteptat să facem un rezultat cu care să ne calificăm în play-off, dar din păcate nu am reușit. A fost un rezultat injust după aspectul jocului. Acum ce să facem, nu ne lăsăm de fotbal, mergem mai departe, antrenăm și poate cu puțină mai multă experință evitam golul primit și marcam noi. Nu am prea multe cuvinte de explicat, îmi pare rău pentru băieți că sunt supărați și dezamăgiți. Cei care au jucat astăzi au jucat bine. Nu am jucat la egal, niciodată nu am zis asta. În play-aut va trebui să pregătim fiecare meci cu atenție.”, a spus abătut, citat de satumareonline.ro, Csik.

Foto: Adam KISS

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 15:05 Campionat
Pe aceeași temă