Csik, învins din nou de Nagy. „UTA a meritat victoria după jocul din repriza a doua”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 01:34 Campionat
Csik, învins din nou de Nagy.**

Olimpia Satu Mare a cedat toate punctele în fața „Bătrânei Doamne” în sezonul regulat. După 3-2 în tur, „alb-roșii” s-au impus și la Arad cu 4-1, după ce scorul pauzei a fost „alb”.

La finalul meciului retur, din cadrul etapei a 17-a, antrenorul „galben-albaștrilor” a recunoscut superioritatea adversarului. „Țin să-i felicit pe cei de la UTA, au meritat victoria după jocul din repriza a doua. Au jucat mai bine, au destui fotbaliști cu veleități ofensive deosebite și asta a fost. Au marcat patru goluri, deși mi s-a părut că la golul doi asistentul ridicase un offside. Din păcate, noi suntem pe o pantă descendentă, dar cu toate astea sperăm să strângem rândurile pentru ultimul meci al anului. Vrem neapărat să-l câștigăm, după care intrăm într-o vacanță lungă, lungă”, a punctat Tiberiu Csik, antrenorul lui „Oli”.

Dacă pe Chivari și Heil nu a putut conta din motive disciplinare, cei doi fiind suspendați, Sălăgeanu nu a nici măcar rezervă, iar Boștină a intrat pe teren doar după o oră de joc. „Primul a acuzat dureri la spate, iar Boștină jucase în meciurile precedente, acumulase o oarecare oboseală. Indiferen de scor, ar fi intrat pe teren în minutul 60. Asta e treaba noastră, a antrenorilor, să gestionăm cum putem mai bine un lot de jucători ținând cont de toate aspectele”, a adăugat Csik, care a ținut să le mulțumească și celor patru suporteri sătmăreni sosiți la Arad pentru acest meci.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 01:34 Campionat
Pe aceeași temă