Csik: „Echitabil, am împărțit punctele frățește”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 16:08 Campionat
Csik:**

Sătmărenii și-au atins scopul în deplasarea de la Slatina, reușind să obțină un punct prețios. Tehnicianul celor de la Olimpia, Tiberiu Csik, a declarat, după remiza albă, că rezultatul îl mulțumește.

Nou-promovată, echipa sătmăreană a avut un parcurs foarte bun, înregistrând doar o înfrângere. Tehnicianul Tiberiu Csik declara, înaintea confruntării de pe „1 Mai”, că întâlnește cea mai ofensivă echipă a seriei. După meci, antrenorul oaspeților a punctat din nou acest lucru.

„Eu zic că este echitabil, au avut ocazii, am avut și noi, dar eu cred că am împărțit punctele frățește, ca să zic așa. FC Olt are jucători cu valențe ofensive și practică un joc ofensiv, de calitate. Nu am venit cu gândul să nu pierdem, nu prea ne-am baricadat în apărare, am încercat să ieșim, să opunem rezistență celor de la Slatina, am încercat să punctăm, nu am reușit, dar suntem mulțumiți de punctul obținut. Am avut un parcurs mulțumitor, nu perfect, putea fi mai bine, dar și mai rău, ne propunem să ne menținem în Liga a II-a, dacă reușim, după sfârșitul celor 22 de etape să ne clasăm în primele șase ar fi o performanță extraordinară, dacă nu o să luptăm până la capăt să ne menține. Fiecare meci are o anumită dificultate, fiecare echipă nu vrea să piardă puncte și vrea să scoată maximum”, a declarat antrenorul celor de la Olimpia Satu Mare, Tiberiu Csik.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 16:08 Campionat
Pe aceeași temă