Csik: „E important să fim echilibrați, să nu ne pierdem capul”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 16:18 Campionat
Csik:**

Imediat după meciul Olimpiei cu Minerul Motru, în modesta sală de conferințe pe care o au, au luat cuvântul antrenorul sătmărenilor Tiberiu Csik și secundul „minerilor”, Dănuț Stoenac.

„Am avut multe faze de a înscrie, mergem însă mai departe. E important acum să fim echilibrați, să nu ne pierdem capul. Mai sunt multe meciuri și nu trebuie să ne pierdem încrederea în noi. Am întâlnit o echipă care știe să se apere, a avut o avut și un portar care a prins o zi bună. Suntem în Liga a II-a cu echipe valoroase, bune. Cum am făcut egal azi, tot așa vom putea scoate punct și puncte în următoarele partide. Fiecare punct contează”, a declarat, printre altele, Csik.

Mai apoi a vorbit despre situația echipei care nu se va putea baza în următoarele meciuri pe Lemac, cel care a văzut cartonașul roșu. „Este păcat că l-am pierdut pe Lemac la acea fază din minutul 46, este un cadet valoros. Însă, vom fi nevoiți să ne descurcăm și fără el, va primi cel puțin două etape pentru că a văzut direct cartonașul roșu. Sunt sigur că și ceilalți jucători care pot juca pe postul lui vor face față”.

„Felicităm echipa gazdă, o echipă nou promovată ca și noi. Au jucat un fotbal curat, au avut multe ocazii de a marca, în schimb portarul nostru a fost extraordinar. Nici noi nu am avut azi toată echipa, au lipsit 4 jucători”, spune secundul echipei Minerul Motru, Dănuț Stoenac. A mai ținut să laude și să felicite proiectul din Satu Mare în ceea ce privește FC Olimpia, o echipă cu jucători, aproape în totalitate, din Satu Mare.

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 14 Oct. 2013, 16:18 Campionat
Pe aceeași temă