Csik: „De data aceasta a fost șansa Bistriței”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 20:13 Campionat
Csik:**

Olimpia Satu Mare a fost la un pas să producă surpriza etapei și să câștige în deplasarea de la Bistrița. Echipa pregătită de Tiberiu Csik a condus prin golul lui Vlad Bujor din minutul 66 până în 86, atunci când Daniel Brumă a egalat. Marian Chițu a dat lovitura de grație în minutul 90+3 și sătmărenii au plecat acasă fără niciun punct.

La finalul partidei, Tiberiu Csik, antrenorul Olimpiei, era dezamăgit de rezultat și a delcarat că jucătorii săi sunt cu moralul la pământ.

„După ce pierzi în minutul 90 și nu mai știu cât, ce ar mai fi de spus? Băieții sunt cu moralul la pământ, mai ales că au depus efort și au pus probleme Gloriei Bistrița, o echipă cu pretenții de promovare. Puteam să batem, dar de data aceasta a fost șansa Bistriței. Asta a fost tot. Mai sunt 11 etape, mergem mai departe. Am condus cu 1-0 până cu câteva minute înainte de final, sunt echipe mari care au pierdut în două-trei minute. Gazdele au fost mai inspirate în finalul meciului și asta a fost tot, până atunci noi am controlat jocul. Din păcate, n-am reușit un rezultat pozitiv”, a spus, citat de Timp Online, tehnicianul Olimpiei Satu Mare, Tiberiu Csik.

Foto: Timp Online

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 20:13 Campionat
Pe aceeași temă