Csik: „Am trăit și noi meciul ca și actorii din teren, la intensitate maximă”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 14:22 Campionat
Csik:**

Olimpia Satu Mare s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul cu Metalul Reșița, partidă ce a contat pentru etapa a XV-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a. Unicul gol al sătmărenilor a fost marcat cu cinci minute înainte de final de Vlad Bujor. Atacantul a profitat și de superioritatea numerică pe care echipa sa o luase în minutul 78, odată cu eliminarea lui Danci.

La finalul partidei, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, a delcarat că a trăit finalul la intensitate maximă. Acesta și-a lăudat jucătorii pentru caracterul de care au dat dovadă, însă a mai spus că victoria ar fi trebuit să fie atribuită mult mai ușor.

„Am trăit și noi meciul ca și actorii din teren, la intensitate maximă, au câștigat un meci care, după părerea mea trebuia să fie mult mai ușor, dar e bine că am adunat cele trei puncte, asta contează. Felicit băieții că au reușit să marcheze încă odată pe la finalul meciului, au dat dovadă de caracter”, a declarat Csik.

Bujor: „Singuri nu putem să reușim nimic niciodată”

Autorul singurului gol al meciului, Vlad Bujor, a spus la conferința de presă că echipa sa a obținut ceea ce și-a propus înainte de disputa cu Metalul. Atacantul speră ca în următoarele trei jocuri el și coechipierii săi că acumuleze punctaj maxim.

„Înainte de fiecare meci ne dorim victoria cu toții, am muncit mult toată săptămâna, ne-am descurcat foarte bine la antrenamente. Felicit jucătorii și echipa pentru că singuri nu putem să reușim nimic niciodată. Sperăm să mai strângem puncte, mai avem trei meciuri importante, două acasă și unul în deplasare și sperăm să strângem 9 puncte”, a spus Vlad Bujor.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Satu Mare Online

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 14:22 Campionat
Pe aceeași temă