CS U Craiova pleacă cu puncte de la Slatina după autogolul lui Wallace

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 00:10 Campionat

FC Olt Slatina a pierdut, scor 0-1, meciul de pe teren propriu cu CS U Craiova, la capătul unei partide de coșmar. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a abordat jocul cu aceeași determinare arătată în meciurile precedente, însă doar ghinionul a făcut să nu obțină un rezultat pozitiv. După o bară a lui Wallace (min. 12) și o ratare imensă a lui Bancu, care din câțiva metri a tras în portarul oaspeților (min. 21), CS U Craiova a trecut în avantaj pe tabelă, în urma unui autogol al lui Wallace da Silva.

După o centrare în careu, fundașul brazilian trimite în propria poartă, după o nesincronizare cu goalkeeper-ul Mogoșanu (min. 31). În actul secund, slătinenii au ieșit mai motivați de la cabine, iar Ionescu a trecut pe lângă egalare, însă șutul său din interiorul careului a trecut pe lângă (min. 48). Slătinenii au continuat să pună presiune pe adversar, iar în minutul 50, „centralul” Paul Unimatan a refuzat primul penalty slătinenilor. Ionescu îi pasează pe culoar lui Bardu, care pătrunde în careu, este faultat clar în 6 metri, însă arbitrul nu acordă nimic. Suporterii slătineni au protestat minute bune, iar tehnicianul Dan Oprescu a fost trimis în tribună pe motiv că a depășit spațiul regulamentar.

În minutul 58, slătinenii au beneficiat de o lovitură de la unsprezece metri, după un henț comis de Pătrașcu, însă mijlocașul Alin Ignea a ratat, fiind de altfel primul penalty ratat în tricoul echipei slătinene (min. 58). În minutul 70, slătinenilor le-a mai fost refuzat un penalty, tot în urma unui henț, însă, în urma acelei acțiuni de atac, Anghelina a obținut o lovitură de la 20 de metri. Gligor a bătut în bara laterală, mingea a ajuns la Dobrescu, care a trimis în plasă, însă arbitrul a semnalizat ofsaid, anulând golul slătinenilor, care s-a dovedit a fi valabil, în urma vizionării imaginilor de către observatorii întâlnirii. În ciuda eforturilor de a restabili egalitatea, slătinenii s-au văzut învinși de CSU Craiova, care a obținut nemeritat trei puncte. Mai mult, Wallace nu va putea evolua în meciul viitor, fiind eliminat în ultimele minute de joc, pentru al doilea galben.

Peste 5.000 de suporteri au apreciat determinarea jucătorilor grupării slătinene, fiind aplaudați în ciuda eșecului, în timp ce oficialii și jucătorii craioveni au ieșit de pe teren în fluierăturile publicului.

FC OLT SLATINA – CS U CRAIOVA 0-1 (0-1) Wallace ’31 – autogol

Mogoșanu – Anghelina, Wallace, Gligor (cpt.), Giurcă – Quist, A. Pavel (Dobrescu ”62) – Bardu (Huțanu ”67), Al. Ignea (Ivănică ”83), Bancu – Cl. Ionescu.
Antrenor Dan Oprescu

Brac – Cîrjă, Ljubinkovic, Fl. Pătrașcu, Vătăjelu – Vandelannoite – Cr. Ganea (I. Șerban ”73), Pleșan (cpt.), Ferfelea (Valskis ”60), Sin – Curelea (Cîju ”82).
Antrenor Gabi Balint

Sursa: Gazeta Nouă

Sursa: CS Universitatea Craiova

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 00:10 Campionat
Pe aceeași temă