CS Mioveni merge la Motru cu gândul la victorie, cu Pandurii, la primul joc oficial din 2018. „Adversarul este o echipă imprevizibilă”

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 17:35 Campionat
CS Mioveni merge la Motru cu gândul la victorie, cu Pandurii, la primul joc oficial din 2018.**

Președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, este optimist înaintea reluării campionatului și pentru echipa galben-verde. Oficialul argeșenilor a prefațat partida din weekend de la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, și speră ca formația antrenată de Laurențiu Roșu să facă o figură frumoasă, iar noile achiziții să ajute pentru obținerea unei victorii.   

„Începe campionatul și pentru noi, după ce în prima etapă din 2018 trebuia să jucăm cu Olimpia Satu Mare, dar această echipă s-a retras în pauza competițională, iar apoi, următoarea etapă a fost amânată. Noi chiar ne doream să jucăm etapa trecută, când s-a amânat, de-aia nici nu am făcut adresă către federație… Perioada de pregătire s-a terminat acum, echipa s-a pregătit bine, zic eu, a făcut și un cantonament bun și am jucat și mai multe jocuri amicale, care au arătat fiecare la momentul respectiv plusurile sau minusurile din jocul echipei. Sunt optimist și am încredere în jucători și antrenori că vor face treabă bună și vom face o figură frumoasă în partea a doua a campionatului. Am încredere în jucători și în banca tehnică! Am adus și jucători în această iarnă, pentru completarea lotului, deoarece erau și câteva puncte nevralgice. Sper să demonstreze acești jucători că merită să fie și să îmbrace tricoul echipei noastre. În primul meci, ne vom deplasa la Motru, pentru a întâlni Pandurii… Adversarul este o echipă imprevizibilă, care în prima etapă a învins Metaloglobus, după ce bucureștenii făcuseră o pregătire bună de iarnă și aveau un plus la toate capitolele. Au câștigat acel joc, dar dorința noastră este să mergem să câștigăm acest meci pe teren. Știm că terenul nu va fi tocmai bun de joc, dar încercăm să ne adaptăm și să avem câștig de cauză”, a declarat președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Înaintea meciului de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Motru, CS Mioveni se află pe locul 9, cu 30 de puncte, în timp ce Pandurii e pe locul 17, retrogradabil, cu 21 de puncte.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 17:35 Campionat
Pe aceeași temă