Crivac: „Ne-am speriat de victorie, băieților le-a fost din nou frică”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 15:56 Campionat
Crivac:**

Iulian Crivac a comentat la finalul partidei prestația elevilor săi din victoria, scor 2-1, cu FCM Târgu Mureș. Antrenorul piteștenilor nu a fost mulțumit de faptul că oaspeții au dominat atunci când erau în inferioritate numerică.

„A fost un meci foarte greu cu o echipă cu jucători foarte buni. Am în­ceput bine, am avut om în plus, însă ne-am speriat de victorie. FC Argeș a intrat mai bine în meci, dar s-a repetat povestea din meciurile trecute și băieților le-a fost din nou frică de victorie. Din minutul 55-60 am fost puși sub presiune, lucru care nu trebuie să se întâmple atunci când ai un om în plus și joci pe teren propriu. Și terenul a influențat desfășurarea meciului fiind unul greu.

Mă bucur că Rover Cârstea a rămas același jucător care a fost și înainte de plecarea de la FC Argeș și că principala lui calitate a rămas aceea de a marca goluri. Sunt mulțumit de jocul făcut de Petrovic, a arătat că are calitățile unui sârb și că nu renunță foarte ușor. A do­vedit că poate face față la FC Argeș la fel ca și alții care astăzi au fost în teren”, a declarat, citat de Sport Argeș, Crivac la finalul partidei.

Foto: Mihai NEACȘU

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 15:56 Campionat
Pe aceeași temă