Crivac: „Ar fi foarte bun și un egal la Timișoara”

Mihai Andries 29 Oct. 2012, 12:43 Campionat
Crivac:**

Iulian Crivac va debuta astăzi în postura de antrenor principal al echipei FC Argeș. Primul său meci nu va fi deloc unul ușor, iar piteștenii au misiunea de a aduce măcar un punct de pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara. Antrenorul piteștenilor este conștient de dificultatea acestui meci și spune că trupa de pe Bega este una dintre cele mai bine organizate formații din campionat.

„ACS Poli Timișoara este una dintre echipele ce au foarte mulți jucători în componența lotului și cu siguranță nici acest meci nu va fi deloc simplu. Cei de acolo au avut un start bun de campionat și se află în lupta pentru ocuparea primelor două locuri și încearcă să promoveze. Noi trebuie să punem ordine în jocul nostru și să arătăm ca o adevărată echipă. Este nevoie de foarte multă muncă și sper ca de această dată și jucătorii să înțeleagă că nu au altă variantă decât să muncească. Trebuie să ne sacrificăm pentru a putea obține cele mai importante rezultate. Vorbim de blazonul unui club ca FC Argeș și fiecare jucător trebuie să înțeleagă că este nevoie de o doză mare de sacrificiu.”, a declarat Iulian Crivac.

Se mulțumește cu un punct

Tehnicianul piteștenilor spune că dată fiind situația echipei din momentul de față chiar și obținerea unui punct la acest joc poate să fie considerată o mare reușită. „Trebuie să ne oprim să mai pierdem meciuri. Trebuie să eliminăm erorile din meciurile precedente și să încercăm să strângem cât mai multe puncte. Ar fi foarte bun și un rezultat de egalitate la Timișoara. Eu nu spun că nu ar fi bine dacă am reuși să învingem în acest meci, dar trebuie să ne uităm pe clasament și să luăm de la fiecare meci cât mai mult. Poate că dacă noi aveam două sau trei remize în plus acum, eram pe un alt loc în clasament și nu mai era nici situația tensionată de la echipă. Este clar că cei de la Timișoara vor încerca să facă tot posibilul pentru a obține toate cele trei puncte, dar noi suntem obligați să obținem un rezultat care să ne mulțumească și să nu venim cu mâna goală de acolo.”, a declarat Iulian Crivac.

A urmărit un meci al timișorenilor

Antrenorul principal al echipei FC Argeș a declarat că a urmărit până în prezent un singur meci al echipei de la Timișoara. Iată ce a declarat în legătură cu acest subiect antrenorul principal al piteștenilor, Iulian Crivac: „Am urmărit meciul celor de la Timișoara de pe terenul echipei din Mioveni. Mi s-a părut că formează o echipă puternică cu mulți jucători care pot decide soarta unui meci prin execuții personale. De asemenea, să nu uităm că la acel meci au avut și destul de mult noroc pentru că în condiții normale, Mioveniul trebuia să învingă în acea partidă. O să vedem și noi acum cum va merge acest meci și sper că o să ne putem întoarce cu un rezultat bun.”.

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 29 Oct. 2012, 12:43 Campionat
Pe aceeași temă