Crivac: „Am citit declarația lui Velcea. Cred că meritam victoria”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2012, 21:50 Campionat
Crivac:**

La primul joc ca „principal”, fostul jucător al Argeșului a surprins prin declarațiile sale de la finalul remizei cu ACS Poli, scor 2-2. Iulian Crivac a spus că echipa sa ar putea intra în lupta pentru promovare și că merita să câștige toate punctele la Timișoara.

„Le mulțumesc jucătorilor, felicitări și gazdelor pentru organizare, nu vreau să vorbesc de arbitraj. Și cu greșeala lui Croitoru și a altora puteam pleca cu cele trei puncte. S-a văzut la acea ratare pe final că nu e atacant Cârstoiu. Am jucat cu o echipă bună. Echipa gazdă a jucat ofensiv, noi am ieșit pe contraatac. Am avut ocazii, cred că meritam victoria la cum am jucat… Am citit declarația lui Valentin Velcea că trebuie să atacăm aici pentru a obține ceva”, a declarat Crivac.

Antrenorul lui FC Argeș crede că jucătorii săi au recepționat bine mesajul transmis de fostul tehnician odată cu demisia acestuia. „Acum încep meciurile grele pentru noi. Urmează să intrăm și noi în lupta pentru promovare, pentru primele locuri. Diferența nu e așa mare. Am lucrat la moral după jocul cu UTA, locul acesta nu e de valoarea lor. După joc se poate spune că a fost un șoc plecarea lui Dumitrescu”, a adăugat piteșteanul.

Acesta a explicat și un incident de la finalul partidei: „A fost un joc cu nervi, ca la noi, în România. A fost un clinci cu domnul Stoicov. Ne știm de mai demult”.

FC Argeș a strâns doar șapte puncte după zece etape.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Foto: Banat Sport

Marius ANGHEL 29 Oct. 2012, 21:50 Campionat
Pe aceeași temă