Crivac a tras concluziile după înfrângerea de la Baia Mare: „Suntem de râsul lumii!”

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 13:34 Campionat
Crivac a tras concluziile după înfrângerea de la Baia Mare:** „Suntem de râsul lumii!

Fotbaliștii de la FC Argeș au suferit o înfrângere rușinoasă în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu FC Maramureș. Piteștenii au pierdut cu 2-1 în fața unei echipe care are mari probleme financiare și care s-a prezentat la stadion în ziua meciului pentru că nu a avut bani să bage jucătorii în cantonament cu o seară înainte de partidă, așa cum se obișnu­iește.

Antrenorul alb-violeților, Iulian Crivac, este nemulțumit de randamentul jucătorilor săi și promite că va lua măsuri cu cei care nu-și fac treaba.
 
– Care sunt concluziile după în­frân­gerea de la Baia Mare?
– Sunt dezamăgit de repriza se­­cundă și de scorul final. Am început cu frică, după care am reușit să marcăm un gol. Am a­vut ocazia să ne desprindem pe tabelă, dar nu am fost în sta­re să mai punctăm încă o dată. În re­priza secundă ne-a fost tea­mă de rezultat. M-a deranjat a­titu­di­nea unor jucători. FC Mara­mu­reș ne-a dat o lecție de via­ță, în ciuda problemelor finan­ci­are cu care se confruntă.

– Cum explică jucătorii acest e­șec?
– După meci, am avut o șe­din­ță mai aprigă cu ei în ves­tiar. Le-am spus că nu este po­sibil să ne bată o echipă care se a­dună cu două zile înainte de meci, în timp ce noi facem an­tre­na­mente zilnic și avem asi­gu­ra­te toate condițiile de pregătire. Ju­că­torii sunt cu banii la zi, chiar dacă ei nu sunt mulți. Suntem de râsul lumii! Ne credem mari, dar noi, în realitate, suntem mici! Am vor­bit cu ei toată săptămâna și le-am spus să fie foarte atenți și ce trebuie să facă în teren. Una le-am spus, și alta au făcut.

Jucătorii vor fi sancționați

– Ce impresie v-a lăsat adver­sa­­rul?
– O impresie destul de bună, pentru că au jucat cu sufletul, cu determinare. Nouă aceste lu­cruri ne-au lipsit în repriza se­cundă și, de aceea, am pierdut. Sincer să fiu, nu mă așteptam să pierdem acest meci.

– Se vor lua măsuri după a­ceastă înfrângere rușinoasă?
– Sancțiuni vor fi, pentru că nu putem să digerăm acest eșec. Nu am stabilit încă suma, dar cei care nu și-au făcut treaba pe te­ren vor plăti, deoarece, dacă nu vom lua măsuri să-i trezim la re­alitate pe jucători, vor proceda la fel. S-a resimțit lipsa lui Ion Ma­rius și a lui Monel Cârstoiu, care sunt fotbaliști ce pun osul când intră pe teren.
 
„Nu ne gândim la retrogradare”

– Urmează trei jocuri foarte gre­­le, cu FC Bihor, UTA și Poli Timișoara, echipe care se bat la promovare…
– Așa este. Întâlnim echipele care sunt în prima jumătate a cla­­­sa­mentului și trebuie să fim foar­te atenți, pentru că avem ma­­re nevoie de puncte. Sper să nu mai facem greșelile de până a­cum.

– În eventualitatea în care nu vom reuși să câștigăm aceste jo­curi, intrăm în hora retrogra­dă­rii…
– Noi nu ne gândim la acest lu­cru, întrucât sperăm să câști­găm măcar jocurile de acasă, dacă din deplasare nu putem a­duce puncte. Pe teren propriu avem o altă atitudine față de cea de la jocurile din deplasare. A­cest lu­cru nu pot să mi-l explic!

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 13:34 Campionat
Pe aceeași temă