Cristian Lupuț crește tineri la Oradea: „Acest egal ne dă speranțe”

Octavian Vasilescu 19 Aug. 2018, 23:00 Campionat
Cristian Lupuț crește tineri la Oradea:

Luceafărul Oradea a reușit să ia puncte deja din „tolba” a două echipe timișorene, după ce a făcut remize și cu Ripensia, și cu ASU Politehnica. Meciul terminat 0-0 cu alb-violeții a fost unul destul de sărac în faze de fotbal și destul de greu de privit, dar antrenorul Luceafărului s-a declarat mulțumit.

Cristian Lupuț și-a lăudat și echipa sa, și pe adversar. „Din punctul meu de vedere, prima repriză a fost cu un plus pentru noi. În repriza a doua, am avut și șansă la ocaziile lui Poli. Una peste alta, a fost un rezultat echitabil, între două echipe care joacă fotbal. Am spus după amical (n.r. pierdut cu 5-0) că acea nu este adevărată față a lui Poli. Țin să vă felicit, aveți o echipă foarte bună”, a punctat Lupuț.

Luceafărul, ca „omoloaga” de pe vremuri: obiectiv pe creșterea de jucători

Neoficial, Oradea are același finanțator ca și Energeticianul, o situație unică în liga a doua. Clubul care evoluează la Sânmartin se axează sezonul acesta pe tineri, în timp ce echipa din Valea Jiului trage spre locurile fruntașe.Am terminat cu șapte juniori sub 21 de ani, scopul nostru este să promovăm cât mai mulți tineri. Acest egal ne dă speranțe că se poate cu acești tineri. În vară am schimbat 70% din lot„, a mai punctat tehnicianul bihorenilor.

Articol scris de Anda Deliu

 

 

Octavian Vasilescu 19 Aug. 2018, 23:00 Campionat
Pe aceeași temă