Cristian Luca a fost exclus din lot!

15 Jun. 2009, 21:17 Campionat
Cristian Luca a fost exclus din lot!

CS Universitatea Vasile Goldiș și-a încheiat activitatea din acest sezon cu o ședință care s-a lăsat cu excluderi din lot. Geta Onu nu a stat mult pe gânduri și a decis, după o discuție în Comitetul Director, punerea pe liber a cinci fotbaliști, patru dintre aceștia având încă contract cu gruparea din Aradul Nou. Surpriza – sau nu – a venit prin excluderea din lot a golgeterului Cristian Luca (foto, albastru).

 

„A jucat suspect de slab la ultima partidă. Eu am o vorbă din Oltenia. Ajută-mă când mă arde buza. Luca nu m-a ajutat când a trebuit și nu mai am nevoie de el. Este de vânzare. Dacă nu va avea oferte tentante pentru noi se va antrena separat de echipă până îi va expira contractul, dar nu va mai juca nicioodată la CSU”, a declarat Geta Onu.

Nici Alin Drăgan, Radu Andone, Remus Lung și Mușuroaia nu au scăpat, fiind puși și ei pe lista de transferuri. Ca o altă certitudine, Costel Bogoșel a fost reconfirmat în funcția de antrenor principal.

 

„Cât voi fi președinte la acest club, și voi fi cât vreau eu, Costel Bogoșel va fi antrenorul principal. Sper să nu mă dezamăgească”, a mai spus președintele executiv de la CSU Vasile Goldiș.

 

Geta Onu a mai spus că timp de zece zile nu se va întâmpla nimic la echipă, după care, în funcție de eșalonul în care vor se va evolua, se va face un plan de bătaie.

„Vom aștepta să vedem ce se va întâmpla și în ce eșalon vom evolua. Eu sunt convinsă că vom juca tot în Liga a II-a. Cert este că, indiferent în ce divizie vom juca, la echipă începe reconstrucția. Vom transfera numai fotbaliști sub 25 de ani. S-au făcut speculații și că Universitatea nu ne va mai susține. Nu este adevărat. Vom avea în continuare sprijinul rectorului Ardelean”, a concluzionat Geta Onu.
 

Articol scris de Daniel Berar

15 Jun. 2009, 21:17 Campionat
Pe aceeași temă