„Crăciunescu o bătea și pe Dinamo”

24 May. 2009, 17:38 Campionat
„Crăciunescu o bătea și pe Dinamo

Vasile Stafie, directorul sportiv demis de Mircea Ciriperu, a declarat că la maniera de arbitraj a lui Teo Crăciunescu (foto), din partida Minerul Lupeni – ACU jucată ieri, până și Dinamo era bătută.

„La cum a arbitrat, Teo Crăciunescu o bătea și pe Dinamo. A fost criminal. A jucat un teatru de nu se poate”, a spus Stafie. Oficialii clubului spun că jucătorii li s-au plâns înainte de meci că arbitrul i-a amenințat pe apărătorii lupeneni că-i va da afară din minutul 1. „Le-a zis jucătorilor din apărare să aibă de grijă că îi va da afară, iar fotbaliștii au jucat cu teamă”, a spus un oficial. Teo Crăciunescu  a arătat echipei din Lupeni două cartonașe roșii: unul fundașului Vodiță, iar un altul lui Robert Daj, ultimul cartonaș fiind acordat în minutele de prelungire. Crăciunescu a mai avut intenția de a acorda un cartonaș roșu unui jucător de la Lupeni, în drum spre vestiar, dar s-a răzgândit

Contactat telefonic de către liga2.ro, centralul vâlcean Teo Crăciunescu a comentat cele petrecute la meciul de ieri: "Îmi pare rău de ce s-a întâmplat acolo, însă eu nu îmi reproșez nimic, poate doar că ar fi trebuit să fiu mai concentrat. Am notat totul în raport."

 

Articol scris de Loredana Juglea

24 May. 2009, 17:38 Campionat
Pe aceeași temă