„Crăciunescu o bătea și pe Dinamo”

Publicat: 24 May. 2009, 17:38 Actualizat: 25 May. 2009, 12:53 Campionat
„Crăciunescu o bătea și pe Dinamo”

Vasile Stafie, directorul sportiv demis de Mircea Ciriperu, a declarat că la maniera de arbitraj a lui Teo Crăciunescu (foto), din partida Minerul Lupeni – ACU jucată ieri, până și Dinamo era bătută.

„La cum a arbitrat, Teo Crăciunescu o bătea și pe Dinamo. A fost criminal. A jucat un teatru de nu se poate”, a spus Stafie. Oficialii clubului spun că jucătorii li s-au plâns înainte de meci că arbitrul i-a amenințat pe apărătorii lupeneni că-i va da afară din minutul 1. „Le-a zis jucătorilor din apărare să aibă de grijă că îi va da afară, iar fotbaliștii au jucat cu teamă”, a spus un oficial. Teo Crăciunescu  a arătat echipei din Lupeni două cartonașe roșii: unul fundașului Vodiță, iar un altul lui Robert Daj, ultimul cartonaș fiind acordat în minutele de prelungire. Crăciunescu a mai avut intenția de a acorda un cartonaș roșu unui jucător de la Lupeni, în drum spre vestiar, dar s-a răzgândit

Contactat telefonic de către liga2.ro, centralul vâlcean Teo Crăciunescu a comentat cele petrecute la meciul de ieri: "Îmi pare rău de ce s-a întâmplat acolo, însă eu nu îmi reproșez nimic, poate doar că ar fi trebuit să fiu mai concentrat. Am notat totul în raport."

 

Articol scris de Loredana Juglea

Publicat: 24 May. 2009, 17:38 Actualizat: 25 May. 2009, 12:53 Campionat
Pe aceeași temă