Observatorul de arbitri nu a venit la meci!

14 Apr. 2012, 23:25 Diverse
Observatorul de arbitri** nu a venit la meci!

Weekendul trecut, CCA a uitat sa-l anunțe pe arbitrul Marian Balaci că are meci în Liga a II-a, apelându-se de urgență la o brigadă din București pentru înlocuirea sa. Meciul de ieri din Liga a III-a, seria a IV-a, dintre FC Caracal (foto) și Atletic Bradu, scor 3-0, a avut parte de un moment asemănător, numai că de data asta nu a mai venit la meci observatorul de arbitri.

Dacă observatorul de joc bucureșteanul Florea Frusin a fost prezent din timp, nu același lucru se poate spune despre colegul lui care ar fi trebuit să supervizeze brigada de arbitri. În aceste condiții, meciul a început fără cel de-al doilea observator, până la această oră nefiind încă clar cine ar fi trebuit să vină la meci și de ce nu a venit

ERATĂ‚: dintr-o regretabilă eroare de transmisie, în articolul apărut pe pagina 10 din ediția tipărită a ziarului ProSport de azi, a apărut informația greșită că cel care a lipsit a fost bucureșteanul Florin Frusin. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create pe această cale domnului observator Florea Frusin, dânsul fiind prezent la meci ca observator de joc la acest meci. Cum nu dânsul a fost observator de arbitri, era logic să nu fie cel care a lipsit așa cum ne-a parvenit eronat informația inițială.

14 Apr. 2012, 23:25 Diverse
Pe aceeași temă