Crăciunescu cere atitudine de la jucătorii CSM-ului: „Ar trebui să mânânce iarba când intră pe teren. Din cauza lor nu mai vine lumea la stadion”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 16:20 Campionat
Crăciunescu cere atitudine de la jucătorii CSM-ului:**

Prezent la partida CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Tărlungeni 2-1, din etapa a 19-a a Ligii 2, fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu crede că eforturile finanțatorilor din Zăvoi nu sunt apreciate de jucătorii lui Alexandfru Pelici.

„Mereu mă bucur dacă bate Vâlcea, deși nu am mai fost la meci în Zăvoi din toamnă. Nici atunci, nici acum nu am văzut mare lucru. La CSM nu mi-a plăcut combativitatea. Este o echipă lentă. Este păcat, sunt condiții bune la Vâlcea, echipa trebuia să fie mai sus. Sponsorul echipei, Damila, este un partener excelent, face eforturi enorme, din producția firmei de materiale de construcții asigură salariile la zi. Eu cred că acești oameni merită mult mai mult din partea jucătorilor. Acești jucători ar trebui să mânânce iarba când intră pe teren, dar unii nu au deloc atitudine, deși au calități. Ar trebui să se uite la ce este în țară. Jucătorii nu știu să aprecieze eforturile extraordinare ale sponsorului, din cauza lor nu mai vine lumea la stadion” a declarat Ion Crăciunescu.

CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 7 în Seria a II-a a Ligii 2, poziție care duce la lupta pentru salvarea de la retrogradare, cu trei etape până la finalul turului. Șansele de a prinde un loc între primele șase echipe care merg la play-off sunt doar matermatice și greu de îndeplinit.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 16:20 Campionat
Pe aceeași temă