Cosmin Bodea: „Suntem vânați în fiecare etapă de arbitri!”

26 Sep. 2011, 12:46 Campionat
Cosmin Bodea:** „Suntem vânați în fiecare etapă de arbitri!

Meciul de la Timișoara a consemnat mai multe premiere pentru Gaz Metan Severin. Echipa antrenată de Cosmin Bodea a încasat primul gol în campionat și a suferit prima înfrângere a sezonului, după cinci partide în Liga a II-a și trei în Cupa României.

Fără fundașul Bozidar Cosic și mijlocașii Alex Neacșa și Adrian Olah, Gaz Metan a operat mai multe modificări în formula de start. Cu Poli Timișoara, la echipa severineană a bifat primul meci din actualul campionat fostul căpitan din sezonul trecut, Cosmin Crușoveanu. Atacanții Patrian Trifu și Cosmin Vancea s-au aflat la primul meci ca titulari, iar Alin Bițiș și Laurențiu Boroiban, cuplul ofensiv folosit în primele cinci etape, au fost doar rezerve. Boroiban a intrat totuși pe teren în repriza secundă și a devenit primul atacant care marchează în Liga a II-a pentru Gaz Metan Severin.

În schimb, Trifu a devenit jucătorul care a primit cea mai rapidă eliminare, motiv pentru antrenorul Cosmin Bodea să lanseze un atac virulent la adresa arbitrajului.

„Am avut parte de o rușine de arbitraj din partea lui Teodor Crăciunescu. În primul sfert de oră a acordat pentru Timișoara peste zece lovituri libere din preajma careului nostru. A văzut că mingea tot nu intră și s-a gândit să ne lase în zece din minutul 20. La golul lor a fost fault în atac, la Mitic. Apoi, în minutul 85, la 2-1 a fost penalty clar la Boroiban, plus eliminare. Nu a acordat nimic. În fiecare etapă suntem vânați de arbitri. E inadmisibil ceea ce ni se întâmplă”, a declarat Bodea, după ce a dat indicații din tribună la Timișoara.

Acesta a primit două etape de suspendare după eliminarea cu Mioveni, din șaisprezecimile Cupei României, și nu va putea sta pe bancă nici cu Unirea Alba Iulia.

articol scris de Mircea OGLINDOIU

26 Sep. 2011, 12:46 Campionat
Pe aceeași temă