Coroian: „Puteam fi lideri. Am fost dezavantajați constant de arbitri, nu știu dacă e întâmplător”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 20:51 Campionat
Coroian:**

Directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Cristian Coroian, a declarat că echipa sa putea obține rezultate și mai bune în prima parte a campionatului și să fie pe primul loc, cu un avans de câteva puncte. El a spus că Gloria a fost dezavantajată constant de arbitri în ultima perioadă: „Nu știu dacă sunt chiar întâmplătoare greșelile împotriva noastră”.

– Cum ai trăit meciul cu Olimpia Satu Mare?
– Ufff… A fost un meci… foarte ușor. A fost foarte greu, ne așteptam la asta, având în vedere că am jucat miercuri la Târgu Mureș, 60 de minute cu un om mai puțin. Un meci pe care l-am dominat și pe care, părerea mea, meritam să-l câștigăm. Nu am reușit să ne refacem din punct de vedere fizic, jucătorii au suferit, s-a văzut. Totuși, sunt fericit și îi felicit că au luptat și au crezut până la sfârșit că putem învinge. Consider că victoria este pe deplin meritată.

– Mai sperai într-o revenire, având în vedere că în minutul 87 era 1-0 pentru Olimpia?
– Bineînțeles că mai credeam, cunosc jucătorii și știu ce pot. Îmi era frică doar de oboseala acumulată la Târgu Mureș, în rest de absolut nimic.

– Pentru Gloria urmează meciul cu CS Universitatea Craiova, liderul seriei
– Este meciul următor, este cel mai important pentru că fiecare joc care urmează este cel mai important. Craiova vine după o serie de șapte victorii consecutive. Vrem să câștigăm și vom pregăti meciul în acest sens. Indiferent cu cine jucăm și unde jucăm, noi vrem trei puncte de fiecare dată.

– S-a încheiat turul, Gloria este pe locul 2. Făcând un scurt bilanț, cum a fost prima parte a campionatului?
– Am început turul mai greu, dar pe parcurs ne-am revenit și cred că puteam avea rezultate mult mai bune. Echipa a început să joace și puteam fi pe locul 1 în clasament, să avem un avantaj, la câteva puncte bune în fața locului 2.

– Consideri că și anumite erori de arbitraj au făcut ca Gloria să nu fie la această oră lider?
– În ultimele patru etape am fost dezavantajați constant de arbitri, avem imagini de la fiecare meci și pot să dovedesc fără doar și poate ce s-a întâmplat. Începând de la meciul de la Râmnicu Vâlcea, când arbitrul a prelungit mult mai mult decât se arătase, continuând cu Craiova, cu arbitrajul de la meciul de acasă cu Metalul Reșița și culminând cu meciul de la Târgu Mureș, unde a fost o eliminare foarte ușoară a lui Curtuiuș, iar la primul gol al gazdelor a fost un fault grosolan în atac comis la doi metri de arbitru. Nu știu dacă sunt chiar întâmplătoare greșelile împotriva Gloriei Bistrița.

– Care este situația accidentaților?
– Bogdan Antonache a reluat de două zile antrenamentele OK. La Dan Matei va mai dura, a fost operat de menisc, este în recuperare. Cătălin Bucur a forțat un pic perioada de refacere după o lungă absență și are o contuzie puternică.

– Ești mulțumit de lotul pe care îl ai la dispoziție? Ar mai fi nevoie de întăriri în iarnă?
– Întotdeauna este loc de mai bine, dar cu lotul pe care îl avem, am reușit, cu greutățile care au fost, cu arbitrajele care au fost, să fim acolo sus. Era normal să și scârțâie pe undeva pe la început, din cauza faptului că au venit mulți jucători noi. Am lucrat la omogenizare, lucrăm tot timpul, este un lot valoros care poate să progreseze foarte mult, care poate să crească. Dar, așa cum am spus, mereu este loc de un jucător sau doi de valoare. Pe ce posturi? În special… în cadrul echipei. Nu pe bancă! (râde).

Sursa: Timp Online

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 20:51 Campionat
Pe aceeași temă