Coroian: „Per ansamblu, e un rezultat echitabil”

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 19:30 Campionat
Coroian:**

Gloria Bistrița a pierdut două puncte în deplasarea de la Metalul Reșița după ce la pauză a condus cu 2-0, însă în final s-a văzut egalată la doi. Cu o victorie, transilvănenii ar fi fost acum la un singur punct în spatele locului doi promovabil ocupat de CS U Craiova. În schimb, au rămas la o lungime de trei puncte.

La finalul meciului, antrenorul Gloriei era nemulțumit că jucătorii său n-au putut păstra rezultatul înregistrat la pauză, însă a recunoscut că egalul este echitabil având în vedere jocul per ansamblu. Coroian crede că egalul nu le va fi de folos niciuneia dintre echipe.

Totodată, antrenorul Bistriței așteaptă să vadă dacă CSU va primi drept de promovare și speră ca regulamentul să fie respectat.

„Fiecare antrenor își dorește să câștige. Având în vedere modul în care au decurs lucrurile, suntem nemulțumiți că nu am reușit să învingem. Am făcut o primă repriză bună, în care puteam să mai înscriem. Din păcate, a venit o a doua repriză mai slabă în care Reșița a avut inițiativa și chiar putea să câștige meciul. Noi am dominat prima parte, gazdele repriza a doua. Per ansamblu, e un rezultat echitabil. O să vedem la final cui îi servește acest rezultat, eu cred că nu e bun pentru nicio echipă, având în vedere obiectivele pe care le au. Se mai întâmplă, nu numai în România, când ai 2-0 să existe o relaxare sau să crezi că meciul e câștigat. A intervenit o suficiență, Reșița a venit cu elan și a dat două goluri rapid. Se mai întâmplă în fotbal.

Diferența în clasament a rămas aceeași. Avem probleme cu partea financiară, dar încercăm să promovăm. Din punct de vedere sportiv, cred că CSU Craiova și ASA Târgu Mureș sunt cele mai bune echipe, au investit mulți bani, au jucători cu experiență. Să vedem acum ce se va întâmpla cu dreptul de promovare al CSU Craiova, noi sperăm să se respecte regulamentul, atât sperăm. Noi ar trebui să primim licența, cu insolvența s-a rezolvat în parte”, a spus, după meciul de la Reița, antrenorul echipei bistrițene, Cristian Coroian.

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 19:30 Campionat
Pe aceeași temă