Coroian: „Meritam mai mult. Jucătorii mei au fost mai buni decât adversarii”

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 00:50 Campionat
Coroian:**

Cristian Corian, antrenorul celor de la FCM Târgu Mureș s-a declarat nemulțumit de rezultatul partidei de luni seara cu ACS Poli, scor 3-1. El consideră că ar fi meritat victoria și că jucătorii săi au fost mai buni decât adversarii.

„A fost un joc în care am început mai bine, nu am înscris la ocaziile pe care le-am avut, a făcut-o Timișoara… Am încercat să egalăm, dar nu am reușit. Cred că a fost un joc de la care meritam mai mult. Ă‚sta e fotbalul, uneori se întâmplă și așa ceva. Nu o să comentez arbitrajul, a fost cel pe care l-ați văzut și dumneavoastră”, a spus după joc Cristian Coroian.

Tehnicianul a spus că se aștepta la mai mult de la adversarul din meciul de pe Păltinișanu, ca Timișoara să câștige mai lejer. „Poli e o echipă bună, dar mă așteptam să văd jucători și mai buni, o formație care să câștige mai ușor. Cred că jucătorii mei au fost mai buni decât adversarii de astăzi”

Sezonul ce se va termina peste câteva etape a fost apreciat ca fiind unul nereușit pentru formația ardeleană: „Pentru noi a fost un sezon de la care așteptam mai mult, ne doream să promovăm. Din păcate, nu a fost așa. Nivelul Ligii 2 este destul de scăzut, a pierdut mult din calitate. E o diferență foarte mare față de prima ligă”

Sursa: Banat Sport
Foto: Sebastian Tătaru

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 00:50 Campionat
Pe aceeași temă