Coroian: „Am meritat să intrăm în play-off. Obiectivul nostru este promovare”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 14:55 Campionat
Coroian:**

Gloria Bistrița s-a calificat dramatic la play-off după ce a reușit, în ultima etapă a returului, să câștige la Olimpia, scor 1-0, și să-i ia locul echipei sătmărene. Brumă a marcat golul decisiv în minutul 66, astfel Gloria a urcat pe locul 6, iar Olimpia a căzut pe locul 7.

Antrenorul bistrițenilor, Cristian Coroian, vizează acum și promovarea, având în vedere că echipa sa pornește ca a doua favorită la play-off, și speră ca jucătorii lui să nu repete parcursul oscilant din cursul acestui sezon.

„A fost un parcurs pe care noi ni l-am îngreunat și mai tare, dar am câștigat la Satu Mare și am uitat tot. A fost cel mai greu meci al acestui campionat. Era foarte important să câștigăm. Se putea întâmpla orice, dar am făcut un joc bun și am meritat să intrăm în play-off.

Am avut un parcurs oscilant. Dar am revenit și am câștigat meciuri importante, cum a fost și cel de azi cu Satu Mare. La meciurile oficiale a intervenit un blocaj, nu am reușit să înscriem. Am fost supra motivați. Au intrat și jucători tineri, care au avut emoții și am lucrat mult la moralul lor.

Meciurile importante le-am tratat serios, iar cele cu echipe mai slabe le-am tratat superficial și așa ceva nu este acceptabil.

Obiectivul nostru este promovare și am făcut primul pas. Noi suntem cu totul pus la punct, mai trebuie să obținem promovarea pe cale sportivă”, a spus antrenorul Gloriei la Sport Total FM.

Cristi Coroian speră să se rezolve și problemele financiare de la echipă, iar jucătorii să intre în play-off cu salariile la zi: „Noi avem promisiuni că problemele se vor rezolva cât mai repede și să începem play-off-ul cu toate datoriile la zi.”, a mai spus acesta în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Foto: Adam KISS

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 14:55 Campionat
Pe aceeași temă