Continuă situația tensionată la Petrolul! Suporterii au un singur gând: demisia președintelui Cristi Vlad. Cele 13 motive pentru care îi cer să plece

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Oct. 2018, 11:52 Actualizat: 12 Oct. 2018, 11:55 Campionat
Continuă situația tensionată la Petrolul!  Suporterii au un singur gând: demisia președintelui Cristi Vlad. Cele 13 motive pentru care îi cer să plece

Membrii Peluzei I „Ilie Oană”, alături de suporterii din tribuna a doua, respectiv grupul Young Wolves nu-i mai acordă nicio șansă președintelui clubului, Cristian Vlad. Aceștia îi cer din nou demisia, printr-un comunicat în care expun 13 motive pentru care fostul jucător și căpitan al formației ploieștene trebuie să plece. Vlad este considerat unul dintre vinovații pentru situația tensionată care există la club, dar și pentru rezultatele sub așteptări din acest sezon, în primele 11 etape, Petrolul, echipă considerată favorită la promovare situându-se pe locul 5, după ce a încasat trei înfrângeri și o remiză.

Galeria Petrolului de la Peluza I au afișat la meciul de marți seară, cu Luceafărul Oradea, câștigat cu 6-2, mai multe bannere în care Cristi Vlad era acuzat inclusiv de blat. „Cristi Vlad și Claudiu Tudor ați jucat să încasați / Casele de pariuri să le falimentati”, a fost primul banner afișat de galeria Petrolului, ca după autogolul lui Cristian Oroș, pentru 5-2, să ridice un nou banner: „7+ cota 12”. „Suporteri dezbinați, vestiarul la pământ, demisia Cristi Vlad! Singurul nostru gând”, a fost un alt mesaj arătat de suporteri pentru președintele Petrolului, cel care se află în fruntea clubului de la pornirea noului proiect, din 2016.

Iată comunicatul Peluzei I „Ilie Oană”:

„13 motive pentru care Cristi Vlad trebuie sa demisioneze

In conformitate cu situatia tensionata aparuta intre suporteri si oficialii clubului Petrolul Ploiesti, cauzata atat de pozitia din clasament a echipei, de meciurile cel puțin suspecte si de expulzarea din lot a unor jucatori care au contribuit decisiv la promovarea in Liga a IIa, membrii Peluzei 1 Ilie Oană ii cer președintelui Cristi Vlad sa demisioneze!

Acuzele aduse președintelui Cristi Vlad sunt multe si intemeiate, acestea fiind urmatoarele:

1) Politica de transferuri cel puțin pripita si neprofesionista, fara a exista un scouting de jucatori pe o perioada mai lunga de timp.

2) Lipsa de comunicare cu suporterii, asa cum se practica in ligile inferioare, cand cei din urma ajutau financiar si nu numai clubul.

3) Indepartarea unor juniori de perspectiva din cadrul clubului si cedarea lor catre cluburi rivale ( surse din interior sustinand ca s-au incasat pe ei bani la negru).

4) Lipsa de transparenta fata de bugetul clubului si politica de crestere a Centrelor de Copii si Juniori.

5) Incalcarea statutului de functionare a clubului prin faptul ca nu este convocat Consiliul Director la luarea deciziilor majore.

6) Demiterea antrenorilor prin dezbinarea vestiarului cu ajutorul unor jocuri facute de jucatori apropiati lui.

7) Politica de dezbinare a suporterilor prin discutii separate cu membri din peluze si tribune.

8 ) Meciuri in care echipa evolueaza suspect de slab cand cota la pariuri este foarte mare.

9) Angajarea unor persoane care sa monitorizeze si raporteze activitatea din cele doua peluze.

10) Ratarea Cupei Romaniei in acest sezon si pozitia in clasament.

11) Aducerea unor jucatori pe salarii foarte mari si cu prime de instalare dupa care la 2/3 luni rezilierea contractelor acestora.

12) Refuzul de a organiza intalniri cu liderii importanti ai suporterilor pentru prezentarea situatiei echipei, obiective si eventualul ajutor care îi poate fi oferit de către aceștia.

13) Președintele C. Vlad are acum o atitudine cel puțin rece si distanta fata de anumiti suporteri care la inceput, in Liga a IV-a, au fost langa el, au donat bani pentru echipa, bani care i-au asigurat salariul de 2500 lei pe care il incasa la liga a 4-a, desi sustinea ca face totul benevol, din dragoste pentru club.

Totodata, il rugam sa ne prezinte macar un sponsor pe care a reusit el, personal sa-l convinga sa semneze cu Petrolul Ploiesti si sa justifice cum strategia lui manageriala este una profesionista de vreme ce clubul nu reuseste sa atraga bani din alte surse ,in afara de sponsorizari, acestea venind cu sprijinul partenerului finantator. Concret, am vrea sa stim cati bani a reusit Petrolul Ploiesti sa obtina in urma trasferurilor de jucatori si cum justifica presedintele Cristi Vlad ca alte echipe cu un buget mult mai mic ca al Petrolului Ploiesti au rezultate.

Conform celor enumerate mai sus membrii Peluzei 1 Ilie Oană, alături de suporterii din tribuna a doua, respectiv grupul Young Wolves, ii cer președintelui Cristi Vlad sa demisioneze.”

 
 
 
Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Oct. 2018, 11:52 Actualizat: 12 Oct. 2018, 11:55 Campionat
Pe aceeași temă