Conducătorii și antrenorii Olimpiei se întâlnesc într-o ședință în care se va vorbi despre situația disperată a clubului sătmărean. Primarul și președintele CJ sunt așteptați și ei

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 13:41 Campionat
Conducătorii și antrenorii Olimpiei se întâlnesc într-o ședință în care se va vorbi despre situația disperată a clubului sătmărean.** Primarul și președintele CJ sunt așteptați și ei

Conducătorii clubului Olimpia se zbat în continuare pentru a obține promisiuni sau un ajutor cert în încercarea de a salva echipa din Liga 2 de la desființa. În acest sens, astăzi după amiază, de la ora 17:00, va avea loc o nouă ședință a Consiliului Director pentru a analiza și prezenta situația actuală a grupării simbot a Sătmarului.

La întâlnirea dintre conducătorii Olimpiei au fost invitați atât membrii staffului tehnic al echipei, cât și oficialii administrației locale, respectiv județene, primarul Gabor Kereskenyi și președinte CJ Csaba Pataki. Se dorește prezența celor doi oameni politici pentru a afla poziția lot și a instituțiilor pe care le conduc, una clară, față de situația actuală a clubului Olimpia Satu Mare. Gruparea din Liga 2 trece prin mari probleme financiare și a început să fie depunctată în campionat din această cauză.

În ultimele două săptămâni s-a ales cu o sancțiune de opt puncte în clasament, fapt care a dus la căderea clubului Olimpia pe ultimul loc în Liga 2, pe o poziție retrogradabilă. Dacă nu își va rezolva urgent aceste probleme, gruparea din Satu Mare va primi noi penalizări și va ajunge în cele din urmă la excludere, asta dacă va reuși să treacă cu bine peste această iarnă și să nu se desființeze din lipsa banilor.

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 13:41 Campionat
Pe aceeași temă