Condescu nu mai vrea etape din retur în 2017 și încă mai visează la Liga 1: „Până la startul noului sezon vom fi reprimiți în prima ligă”

Condescu nu mai vrea etape din retur în 2017 și încă mai visează la Liga 1:**

Fără victorie de 11 etape și ajunsă la retrogradare, Pandurii Târgu Jiu s-a alăturat celorlalte echipe care au solicitat FRF ca primele două etape din retur să nu se mai dispute în acest an, așa cum fuseseră initial programate. Sâmbătă, în ultima etapă a turului, echipa gorjeană joacă, la Motru, cu Dacia Unirea Brăila, după care ar mai trebui să joace, tot acasă, cu FC Argeș și la Târgoviște, cu Chindia!

„În mod normal, mai este o singură etapă din turul acestui campionat. Sunt 16 echipe care au făcut cerere către federație să fie amânate cele două etape din retur, care ar trebui să se dispute în acest an. Așadar, ultimul meci ar putea să fie cel cu Dacia Unirea Brăila. Eu cred că federația, Comitetul Executiv, trebuie să țină cont de dorința celor 16 echipe, mai ales că sunt echipe care evoluează pe terenuri grele și în condiții de normalitate, deci nu vor avea cum să joace în această perioadă”, a declarat, pentru gorjeanul.ro, principalul creditor de la Pandurii, Marin Condescu.

Deși Pandurii este cu un picior în Liga 3, Condescu încă mai speră la FRF să reprimească echipa gorjeană în Liga 1. Condescu susține și acum că FRF i-a luat abuziv cele trei puncte, după ce Pandurii a refuzat să mai joace repriza secundă a meciului de la Târgu Mureș, pe motiv că terenul înghețat pune în pericol integritatea jucătorilor. „Obiectivul nostru este de a forma o echipă competitivă care să facă față în primul eșalon, fiindcă, dacă în 6 decembrie lucrurile se vor clarifica, iar federația nu va mai putea să vină cu fel de fel de substitute ca să amâne începerea procesului, eu cred că acesta se va termina până la începerea campionatului viitor”, a mai spus Condescu.

După 18 etape desfășurate din acest sezon al Ligii 2, Pandurii se află pe lcoul 16, retrogradabil, cu 17 puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă