CNSL a decis că Astafei și Sîrghi au avut drept de joc cu ACS Poli. Bănățenii au termen 5 zile să facă recurs

Mihai Andries 18 Jun. 2014, 20:44 Campionat
CNSL a decis că Astafei și Sîrghi au avut drept de joc cu ACS Poli.** Bănățenii au termen 5 zile să facă recurs

UPDATE:  Comisia Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) a dat verdictul în cazul plângerii celor de la ACS Timișoara care contestau dreptul de joc al fotbaliștilor Oțelului, Cristian Sîrghi și Victor Astafei, la meciul direct.

CNSL a decis că cei doi puteau evolua fără probleme, deoarece se aflau sub contract cu echipa de la Dunăre. Bănățenii au termen 5 zile să facă recurs.


Comisia Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) deschide din nou, astăzi, dosarul „ACS Poli Timișoara vs. Oțelul”, dosar în urma căruia clsamentul din Liga I poate suferi modificări. Bănățenii au contestat dreptul de joc a doi jucători gălățeni la partida directă, iar dacă CNSL le va da dreptate atunci aceștia se vor salva de la retrogradare, urmând ca Oțelul să joace în liga secundă.

Timișorenii contestă dreptul de joc al fotbaliștilor Cristian Sîrghi și Victor Astafei în partida directă care a avut loc în etapa a XXXI-a a Ligii I și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.  În cazul în care CNSL va da dreptate grupării bănățene, atunci aceasta se va salva de la retrogradare, Oțelul va rămâne cu 38 de puncte, iar ACS Poli va strânge 41. Astfel, Oțelul Galați ar ajunge la egalitate de puncte FC Brașov și Săgeata Năvodari, iar într-un clasament în trei, dobrogenii ar evita retrogradarea, în timp ce moldovenii și ardelenii ar juca în sezonul viitor al ligii secunde.

Articol scris de Cătălin MUREȘANU

Mihai Andries 18 Jun. 2014, 20:44 Campionat
Pe aceeași temă