Clubul tulcean va suporta cheltuielile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Henry

05 Aug. 2012, 17:58 Campionat
Clubul tulcean va suporta cheltuielile** pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Henry

UPDATE: Lotul echipei Delta a plecat în această după-amiază spre Tulcea, lăsând în urmă pentru moment pe vicepreședintele grupării pentru a se ocupa de toate formalitățile în ceea ce îl privește pe Henry. Conform declarației președintelui Meregiu, clubul tulcean se va ocupa de repatrierea trupului atacantului în țara natală, după terminarea anchetei organelor de poliție și a medicilor legiști.


Ca urmare a dramei petrecute la Balotești soldate cu moartea atacantului Henry, conducerea clubului Delta Tulcea a decis să termine cantonamentul mai devreme. Tulcenii ar fi trebuit să plece spre casă pe data de 10 august, după ce ar mai fi jucat marți seara un amical cu Berceni și joi un altul cu Fortuna Brazi. În aceste condiții, meciurile în cauză au fost anulate, urmând a se lua o decizie privind data plecării acasă a echipei, care a stat până acum în cantonament la hotelul Mirage din Tâncăbești.

Președintele Haralambie Meregiu a declarat că așteaptă acum rezultatele autopsiei lui Henry pentru a afla cauza sau cauzele decesului. „Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat, nu a dat niciun moment semne că ar fi avut probleme grave de sănătate. A avut doar ceva probleme la genunchi pentru care a fost săptămânile trecute la Pompiliu Popescu. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Acum așteptăm rezultatele autopsiei lui Henry” a comentat acesta

Articol de Mihai ANDRIEȘ

05 Aug. 2012, 17:58 Campionat
Pe aceeași temă