Ciprian Urican: „Jocul de la Buzău trebuie câștigat cu orice preț”

Mihai Andries 14 Nov. 2014, 14:04 Campionat
Ciprian Urican:**

După eșecul suferit în etapa trecută, pe propriul teren, 4-3 în fața contracandidatei la promovarea în primul eșalon, FC Voluntari, divizionara a doua FC Academica va juca mâine, în deplasare, cu Gloria Buzău, într-o partidă ce contează pentru etapa cu numărul 13, a doua din retur, în seria I.

Oficialii argeșeni sunt încă afectați de eșecul din etapa precedentă, dar speră ca mâine Kone și colegii săi să aibă o atitudine bună pe teren și să obțină toate punctele puse în joc. „Suntem încă afectați de înfrângerea cu FC Voluntari, unde am practicat unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon și din nefericire am înregistrat un rezultat negativ. În fotbal trebuie să fim puternici, să trecem peste momentele dificile. Dar calitatea jocului ne va aduce în cele din urmă promovarea pe care ne-o dorim cu toții, sunt sigur. Jocul de la Buzău trebuie câștigat cu orice preț. Întâlnim o echipă incomodă ce joacă bine pe teren propriu, pe noi ne va dezavantaja calitatea gazonului, dar va trebui să trecem peste acest impediment. Trebuie să ne concentrăm suficient și să practicăm un joc de calitate care să ne aducă toate cele trei puncte”, este de părere directorul tehnic al argeșenilor, Ciprian Urican.

Baciu: „Să ne revenim din punct de vedere moral”

La rândul său, antrenorul principal al „academicienilor”, Marius Baciu, a vorbit și el despre jocul de mâine, însă nu înainte de a aminti și despre eșecul suferit de elevii săi sâmbăta trecută: „Sper să ne adunăm rapid după meciul pierdut sâmbăta trecută pe teren propriu. E păcat, am avut un joc bun din punctul meu de vedere, dar nu am fost prea concentrați pe fazele fixe, am pierdut un meci pe care l-am avut în mână, mai ales a doua repriză. Urmează duelul de la Buzău, unde vom avea parte de un meci foarte dificil. Deși în tur am învins fără probleme prin prisma rezultatului, cu 3-0, mi-a plăcut echipa buzoienilor în meciul din prima parte a sezonului. Chiar dacă mai sunt multe etape de jucat, sper ca la Buzău să facem un meci bun, să ne revenim din punct de vedere moral, să depășim înfrângerea din etapa trecută și să reușim să câștigăm pentru că avem foarte mare nevoie de trei puncte”.

Înainte de partida de mâine, Academica ocupă locul doi, cu 24 de puncte, cu patru mai puține decât liderul FC Voluntari.

Sursa: Ziarul Argeșul

Mihai Andries 14 Nov. 2014, 14:04 Campionat
Pe aceeași temă