Ciorceri: „Poate sunt subiectiv, dar nu meritam să pierdem”

06 Nov. 2011, 10:04 Campionat
Ciorceri:** „Poate sunt subiectiv, dar nu meritam să pierdem

Antrenorul celor de la Arieșul Turda, George Ciorceri, consideră că deznodământul întâlnirii pe care ardelenii au pierdut-o cu scorul de 0-2 la Slatina nu este conform cu cele petrecute pe teren.

Tehnicianul ultimei clasate în ierarhia seriei spune că eșecul suferit pe „1 Mai” a venit în urma unor erori ale propriei defensive, jocul desfășurându-se însă sub semnul echilibrului.

„Poate sunt subiectiv, dar nu meritam să pierdem. Am greșit o dată, am mai greșt o dată și asta a fost, echipa gazdă ne-a taxat. Am primit două goluri pe greșeli individuale. Am ratat înainte câteva ocazii, dar fotbalul îi ajută pe cei ce cuteză, cei care înscriu. Nu am mai fost demult la Slatina, am văzut un teren deosebit de bun, ca și stadionul, care îmbie la fotbal de calitate.

A fost un meci disputat, de nivel bun, am pierdut poate nemeritat. În Divizia B sunt meciuri foarte echilibrate, am avut ocazii și am jucat de la egal la egal cu Alro. Și cu Bistrița a fost la fel. Echipele sunt de valori apropiate, învingătoarea se decide după o greșeală, un ghinion sau un fluier al arbitrului. Noi jucăm în continuare și încercăm să ne salvăm, să vedem cât vor mai avea răbdare. Ca orice om de afaceri, să investești într-o gaură neagră, nu prea se face”, a declarat Ciorceri după încheierea partidei.

sursa: Gazeta Nouă

06 Nov. 2011, 10:04 Campionat
Pe aceeași temă