„Ciclistul” Boldea, la o nouă premieră cu ACS Poli

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 16:57 Campionat

Cristian Boldea, revelația startului de sezon din lotul pregătit de Valentin Velcea a reușit sâmbătă prima sa dublă în eșalonul secund. Mijlocașul reinventat atacant a deschis scorul și a marcat golul 3 al echipei sale, care i-a scutit pe timișoreni de emoții în jocul cu FC Olt (scor 3-1).

După ce a marcat cu UTA la primul său joc în eșalonul secund, Nicu Cristian Boldea (26 ani) nu a mai fost scos din echipă de antrenorul său. Ieri, cel care a evoluat și în centrul liniei de mijloc în eșaloanele inferioare l-a egalat pe Boștină în clasamentul golgheterilor.

„E ceva inedit să marchez două goluri, important e că am câștigat și am luat cele trei puncte, suntem acolo sus în clasament. Nu e important cine dă gol, ci să câștigăm, să ne îndeplinim obiectivul. La Recaș Szekely era golgheterul, datorită lui și a celorlalți am reușit să promovăm. Am mai jucat în centru mai mult la Sânandrei, în alt sistem, și la Recaș câteva meciuri, dar aici cred că domnul profesor mi-a găsit un post care îmi convine mai mult, îmi dă o mai mare libertate de mișcare”, a declarat Bolde.

Un aspect inedit din viața de zi cu zi a orăvițeanului e că de multe ori preferă să vină cu bicicleta la stadion, precum japonezul Astrei Takayuki Seto, deși el are permis și conduce. „Este un hobby de-al meu, am și mașină, dar îmi place să mă plimb cu bicicleta”, a adăugat Boldea.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 16:57 Campionat
Pe aceeași temă